REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Kibic

07.05.2012 14:18

Przepraszam wiem ze to konkurencja, ale dziś na portalu www.imb.waw.pl pojawił się dość obszerny artykuł na temat Telebimu Euro 2012 szkoda że portal echo nic na ten temat nie zamieścił.

# rowerzysta

07.05.2012 18:47

Doliczcie jeszcze jeden mój ukradziony z klatki schodowej.
Nie wspomnę o tym, że z klatki schodowej dostępnej przez domofon ktoś gwizdnął siodełko z następnego kupionego roweru. Ochrona oczywiście w żadnym przypadku nic nie widziała i nie słyszała.
Zgłaszanie na policję i tak nic nie da - mam pewne doświadczenia z kradzieżami z domku letniskowego. Kilka godzin składania zeznań, przekazywania danych dotyczących skradzionych rzeczy, a efektu i tak nie ma. Chyba, że efektem uznać pismo o umorzeniu śledztwa.

tarantula01

07.05.2012 23:07

Trzeba zgłaszać, aby kradzież była odnotowana w statystyce. W końcu % wykrywalności / rozwiązanych pozytywnie spraw to miara pracy Policji.
Pozdrawiam
Wojciech Tumasz

REKLAMA

tarantula01

07.05.2012 23:07

Trzeba zgłaszać, aby kradzież była odnotowana w statystyce. W końcu % wykrywalności / rozwiązanych pozytywnie spraw to miara pracy Policji.
Pozdrawiam
Wojciech Tumasz

# rowerzysta

08.05.2012 19:13

A czas stracony na zgłaszaniu to dla mnie czas stracony dla rodziny. Statystyki mają to do siebie, że można je tak eksponować, aby wyglądały dobrze dla policji
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025