Forum › Białołęka
# Kibic 07.05.2012 14:18 |
|
Przepraszam wiem ze to konkurencja, ale dziś na portalu www.imb.waw.pl pojawił się dość obszerny artykuł na temat Telebimu Euro 2012 szkoda że portal echo nic na ten temat nie zamieścił.
|
# rowerzysta 07.05.2012 18:47 |
|
Doliczcie jeszcze jeden mój ukradziony z klatki schodowej.
Nie wspomnę o tym, że z klatki schodowej dostępnej przez domofon ktoś gwizdnął siodełko z następnego kupionego roweru. Ochrona oczywiście w żadnym przypadku nic nie widziała i nie słyszała. Zgłaszanie na policję i tak nic nie da - mam pewne doświadczenia z kradzieżami z domku letniskowego. Kilka godzin składania zeznań, przekazywania danych dotyczących skradzionych rzeczy, a efektu i tak nie ma. Chyba, że efektem uznać pismo o umorzeniu śledztwa. |
tarantula01 07.05.2012 23:07 |
|
Trzeba zgłaszać, aby kradzież była odnotowana w statystyce. W końcu % wykrywalności / rozwiązanych pozytywnie spraw to miara pracy Policji.
Pozdrawiam Wojciech Tumasz |
tarantula01 07.05.2012 23:07 |
|
Trzeba zgłaszać, aby kradzież była odnotowana w statystyce. W końcu % wykrywalności / rozwiązanych pozytywnie spraw to miara pracy Policji.
Pozdrawiam Wojciech Tumasz |
# rowerzysta 08.05.2012 19:13 |
|
A czas stracony na zgłaszaniu to dla mnie czas stracony dla rodziny. Statystyki mają to do siebie, że można je tak eksponować, aby wyglądały dobrze dla policji
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.