REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Gdzie wynająć agregat prądotwórczy w Warszawie

# Michal_ko0

17.08.2018 13:16

Hej, jestem w trakcie budowy domu. Potrzebuje porady gdzie mogę wynająć dobry agregat prądotwórczy. Interesuje mnie tylko i wyłącznie obszar Warszawa i okolice. Myślałem o firmie Dinamo. Ktoś coś wie?

# Krocki

17.08.2019 12:02

A co powiesz na - https://www.drial.pl jeśli jeszcze nie podjąłeś dobrej decyzji to warto do nich zajrzeć, bo naprawdę świadczą usługi na wysokim poziomie i do tego w dobrym zakresie cenowym. My wynajmujemy u nich nie tylko agregaty prądotwórcze, ale również kompresory, czy nagrzewnice jeśli są zimniejsze dni. Naprawdę polecam, bo jest to firma z doświadczeniem i bogatą ofertą sprzętów.

# SzatanK

13.12.2019 14:53

A do czego potrzebujesz? Czasem lepiej jest kupić własny- wiem sam po sobie, u mnie taka opcja właśnie bardziej się opłacała. Zdecydowałam się na kruzera, który swoją drogą służy mi do dziś.

REKLAMA

# ernest88

14.10.2020 12:13

Zawsze znajdzie się jakaś firma, która oferuje http://agregatypradotworcze.com.pl/pl/. Mój szef do budowy wypożyczał, a później kupił takie agregat na nasz użytek. Bardzo pomocna rzecz i warto ją mieć. My jesteśmy firmą budowlaną więc bardziej opłacało nam się go kupić, ale wynajem również polecam do realizacji mniejszych inwestycji.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni