Forum › Białołęka
# WWW 11.10.2011 11:11 |
|
Miałem tam w lipcu kupić mieszkanie, ale w blokach jest mnóstwo grzyba. Teraz już wiadomo dlaczego. Dodatkowo budynek stoi niedaleko strumyka (stąd nazwa ulicy), który reguluje poziom (wysoki) wód gruntowych. Ponadto grzyb i woda jest w garażu podziemnym. Ci mieszkańcy zostali nabici w butelkę. Obok w inwestycji Tulipany jest ten sam problem (wód gruntowych). Tam developer sprzedał tylko 25% mieszkań - sprzedaje 2 lata. Chciał trochę więcej zarobić i nie sprzedał, a teraz klienci wiedzą w czym rzecz. Też tam oglądałem. Wszędzie grzyb i do tego zacieki na elewacji zewnętrznej. Pozatykane rynny tzw. wewnętrzne. Strzeżcie się tych miejsc. O smrodku z przepompowni nie wspomnę.
|
# lila 11.10.2011 12:17 |
|
A ja tam mieszkam i jest OK. Smrodu nie ma, a ta kałuża ze zdjęcia pojawia się tylko po strasznych ulewach.
|
# kiler 12.10.2011 10:44 |
|
ja też mieszkam i nie ma co mówić, że jest OK! smrodu nie czuję, ale problem z wodą jest i Deweloper NIC Z TYM NIE ROBI. Odradzam jakąkolwiek inwestycję Włodarzewska S.A.
|
# samar 12.10.2011 20:50 |
|
Ja w sierpniu miałem klienta na mieszkanie bo się chcę ewakuować, ale chyba się kapnął o co chodzi. Będzie ciężko sprzedać.
|
# rubena 13.10.2011 14:37 |
|
A nasz plac parking na osiedlu. Wszyscy się dziwią że to jest skończone. Faktycznie wygląda jakby coś tam miałoby być jeszcze zrobione :(
|
# nick 22.10.2011 18:55 |
|
tak właśnie buduje Włodarzewska; tej firmy nie powinno określać się jako deweloper; nie zostaje nic innego jako omijać ich ofertę dużym łukiem
|
# facculty 24.10.2011 15:37 |
|
Gościu jak chcesz sprzedać mieszkanie to nie pisz tu o wadach osiedla - bo nie sprzedasz :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.