REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Gdzie po perfumy?

# Mi Lenka

16.09.2021 10:08

Hejo, szukam super perfumerii, gdzie można nie tylko kupić super zapachy ale i pogadać o perfumach, dobrać jakiś ładny zapach do siebie lub na prezent

# zibi

17.09.2021 18:42

A mało to tego? W każdej galerii są conajmniej 3 sklepy z kosmetykami i perfumami. Wystarczy iść a coś doradzą

# Mała Pi

18.09.2021 14:52

E tam, w sieciówkach to różnie z tymi radami, duża rotacja pracowników, można kogoś spotkać z wiedzą o perfumach, ale nie jest to częste. Tak wynika z moich doświadczeń. więc jeśli macie do polecenia konkretny sklep to ja naprawde podjadę

REKLAMA

# Gosha

19.09.2021 10:08

A ja bym tak galerii nie skreślała, też się trafiają dobre sklepy. W Modo na Łopuszańskiej jest Aleperfumeria duży jasny fajny sklep gdzie pracują osoby, które znają się na perfumach, byłam w ostatnim tygodniu z ciekawości, bo go wcześniej nie widziałam.

# Agulec

19.09.2021 11:01

Tam kiedyś była mała perfumeria moja mama tam chodziła. A teraz mają większy lokal. I rzeczywiście pomagają doradzić, w takich sklepach pracują osoby z doswiadczeniem, które lubią swoją pracę dlatego ja wolę iść do takiej perfumerii niż do sieciówek gdzie nie maja czasu pogadać a nawet jeśli mają to i tak pracują tam studenci z niedużym doświadczeniem. Bo czasy takie że na perfumach naprawdę mało kto się zna, a wybór ogromny

# balinski

27.12.2021 12:03

Ja sobie zamawiam perfumy oryginalne pakowane po 10ml we flakonach ze sklepu https://odlewniaperfum.pl/. Taki flakon starcza mi na długo, a jak mi się skończy to kupuję ten sam lub jakiś nowy. Nie jestem zwolennikiem kupowania jednego zapachu pełnowymiarowego i używania go latami. Lubię sobie zmieniać, niezależnie od nastroju czy pory dnia.

REKLAMA

# Lilcia

22.01.2022 00:15

Polecam AlePerfumeria w Warszawie. Obsługa ma dużą wiedzę na temat perfum, zapachów - za każdym razem wychodzę stąd zadowolona. Wszystkie prezenty, które kupiłam tutaj bliskim też były trafione.

# Rybka

31.01.2022 00:47

Przejrzyj ofertę od perfumerii AlePerfumeria, gdzie na pewno jest szeroki wybór perfum. Mają dobre ceny i często można natrafić na promocje.

# haika

23.02.2022 17:33

Nie macie obaw zamawiać perfum online? A jak wybieracie zapach? Tak w ciemno?

REKLAMA

# berbek

27.02.2022 22:43

Żaden problem, czytasz opis to wiesz mniej więcej jaki zapach.Poza tym zawsze można próbkę zamówić albo powąchać dane perfumy w lokalnej perfumerii. A zamawiać opłaca się bardziej online ze względu na konkurencyjne ceny

# moose

01.04.2022 01:19

To prawda. Raz się tak właśnie nacięłam i teraz już wiem by kupować tylko i wyłącznie z dobrej perfumerii
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025