REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Gdzie najlepiej założyć instalację LPG?

# regner

29.11.2019 20:12

Witam. Gdzie w Warszawie najlepiej założyć instalację LPG? Chciałem temat zamknąć jeszcze w tym roku, ale kompletnie nie wiem komu to zlecić. Macie może jakiś pewnych gazowników? Albo jest ktoś szczególnie godny polecenia? No i jaka instalacja jest najlepsza? BRC, Stag czy coś innego?

# Zenek0

08.12.2019 18:07

W Warszawie polecam Ci odwiedzić zakład Energy Gaz Polska. Działają z dużym rozmachem. Nie wiem czy montują staga ale na pewno zakładają BRC i to w bardzo dużej ilości więc muszą mieć już masę doświadczenia. Możesz prześledzić ich kanał na yt.

# regner

11.12.2019 20:38

Myślałem o nich ale mają dużo zleceń i jest problem z terminami żeby szybko ogarnąć sprawę. Kumpel polecał mi jeszcze jakiegoś gościa na Regulskiej albo Żaczkiewicza na Podleśnej. Więc jak się dogadam co do instalacji to pewnie któryś z nich. A BRC to faktycznie taka dobra instalacja? Bo jak dzwoniłem to propozycje były różne i jak chciałbym tanio to np STAG albo KME do tego jakieś wtryski typy Hana, a jak chciałbym dobrze i trwale to właśnie BRC. Wolę żeby było zrobione dobrze. Oszczędzać wolę już po całym zabiegu

REKLAMA

# Zenek0

18.12.2019 17:50

BRC jest bardzo dobrą instalacją tylko musi być dobrze założona dlatego szukaj autoryzowanych serwisów. Jakby nie było to oni są fundamentem lpg więc mają ogromne doświadczenie w swoich instalacjach. Wejdź obie jeszcze na stronę z serwisami i sprawdź może któryś Ci odpowiada http://lpg-brc.pl/ index.php/ siec-serwisow?name=
mazowieckie1

# regner

22.12.2019 17:49

Ostatecznie robię na Regulskiej, ale termin dopiero w połowie stycznie bo święta i mają dużo zleceń. Finalnie wyszło BRC SQ 32 z OBD. Cena w porównaniu ze Stagiem Qboxem na Hanach niewiele większa, ale średnie przebiegi instalacji dużo większe. Więc oszczędności powinny być większe. Do tego z tego co mi mówili w warsztacie przeglądy są rzadziej bo co 15 tys. km, gdzie standard jest co 10 tys.km. Po gwarancji mogę robić oczywiście częściej, zwłaszcza wymiany filtrów.

# Zenek0

28.12.2019 20:13

Czasem lepiej poczekać na swoją kolej to akurat może dobrze świadczyć o warsztacie, że mają kolejki. Podjąłeś dobry wybór jak będzie dobrze wykonany montaż to będziesz miał miał spokojną głowę.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl