Forum › Warszawa
Gdzie najlepiej założyć instalację LPG?
# regner 29.11.2019 20:12 |
|
Witam. Gdzie w Warszawie najlepiej założyć instalację LPG? Chciałem temat zamknąć jeszcze w tym roku, ale kompletnie nie wiem komu to zlecić. Macie może jakiś pewnych gazowników? Albo jest ktoś szczególnie godny polecenia? No i jaka instalacja jest najlepsza? BRC, Stag czy coś innego?
|
# Zenek0 08.12.2019 18:07 |
|
W Warszawie polecam Ci odwiedzić zakład Energy Gaz Polska. Działają z dużym rozmachem. Nie wiem czy montują staga ale na pewno zakładają BRC i to w bardzo dużej ilości więc muszą mieć już masę doświadczenia. Możesz prześledzić ich kanał na yt.
|
# regner 11.12.2019 20:38 |
|
Myślałem o nich ale mają dużo zleceń i jest problem z terminami żeby szybko ogarnąć sprawę. Kumpel polecał mi jeszcze jakiegoś gościa na Regulskiej albo Żaczkiewicza na Podleśnej. Więc jak się dogadam co do instalacji to pewnie któryś z nich. A BRC to faktycznie taka dobra instalacja? Bo jak dzwoniłem to propozycje były różne i jak chciałbym tanio to np STAG albo KME do tego jakieś wtryski typy Hana, a jak chciałbym dobrze i trwale to właśnie BRC. Wolę żeby było zrobione dobrze. Oszczędzać wolę już po całym zabiegu
|
# Zenek0 18.12.2019 17:50 |
|
BRC jest bardzo dobrą instalacją tylko musi być dobrze założona dlatego szukaj autoryzowanych serwisów. Jakby nie było to oni są fundamentem lpg więc mają ogromne doświadczenie w swoich instalacjach. Wejdź obie jeszcze na stronę z serwisami i sprawdź może któryś Ci odpowiada http://lpg-brc.pl/ index.php/ siec-serwisow?name=
mazowieckie1 |
# regner 22.12.2019 17:49 |
|
Ostatecznie robię na Regulskiej, ale termin dopiero w połowie stycznie bo święta i mają dużo zleceń. Finalnie wyszło BRC SQ 32 z OBD. Cena w porównaniu ze Stagiem Qboxem na Hanach niewiele większa, ale średnie przebiegi instalacji dużo większe. Więc oszczędności powinny być większe. Do tego z tego co mi mówili w warsztacie przeglądy są rzadziej bo co 15 tys. km, gdzie standard jest co 10 tys.km. Po gwarancji mogę robić oczywiście częściej, zwłaszcza wymiany filtrów.
|
# Zenek0 28.12.2019 20:13 |
|
Czasem lepiej poczekać na swoją kolej to akurat może dobrze świadczyć o warsztacie, że mają kolejki. Podjąłeś dobry wybór jak będzie dobrze wykonany montaż to będziesz miał miał spokojną głowę.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.