REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Gazeta

# Julka

11.10.2002 11:49

Pytanie do "Echo": czy Wasza gazeta jest nadal roznoszona po osiedlach??Pytam się dlatego bo dawno jej nie widziałam

# Renata

11.10.2002 21:45

Do mnie wlaśnie przyniesli kolejne wydanie. Nie wiem czemu w piątek, zawsze było w soboty.

# Marek

12.10.2002 09:35

Bo jest kampania wyborcza, do mnie też już dotarło. Czy "Echo" będzie teraz gazetą SLD?

REKLAMA

12.10.2002 19:44

"Echo" do Julki.
Drukujemy 23.500 egz. Blisko 23.000 przekazujemy firmie, która zajmuje się dystrybucją. Pozostałą część dostaje ratusz (na korytarzu).
Dystrybutor w umowie gwarantuje nam dotarcie do co najmniej 90% adresów. Kontrole, które sa za każdym razem przeprowadzane, potwierdzają takie dotarcie. Potwierdzają także błędy dystrybucji, które są zawsze, a przyczyny których są najróżniejsze.
Napisz o jaki adres ci chodzi, będzie łatwiej podjąc jakiekolwiek działania.

# !!

12.10.2002 20:53

Szkoda Marku, że nie czytasz "Echa", oprócz SLD reklamują się inne partie

# anty-komuch

12.10.2002 22:35

Ale dlaczego jest tyle wywiadów z komuchami, a nie ma nikogo z PO, "G" i PiS? Czyżby SLD kupiło sobie Echo?

REKLAMA

# magda

12.10.2002 22:42

Bo kiomuniści, jako obrońcy biednych, mają dużo kasy. Za coś muszą tych biednych bronić, no nie?

# Vladymir

13.10.2002 23:39

Ciekawe spostrzeżenie /to a propos kasy/, ale mam też inne pytanie do redakcji "Echa": dlaczego w Waszym ostatnim numerze przed wyborami nie chcieliście zamieścić istotnych dla mieszkańców informacji o nowych gminnych inwestycjach, takich jak: uruchomienie nowej sygnalizacji świetlnej na ul. Mehoffera/ Strumykowa, oddanie do użytku nowej studni oligo na ul. Mehoffera, wybudowanie oświetlenia ulicznego i chodników na ul. Świderskiej, rozpoczęcie prac przy budowie nowych świateł na ul. Światowida/Stefanika, wybudowanie nowej ul. Książkowej od Strumykowej do Mehoffera, oświetlenia ul. Ksiązkowej od Odkrytej do Światowida itd. Może dlatego, że inwestycje te uchwaliła Rada Gminy głosami prawicy ? Dlaczego na Waszych łamach tyle miejsca dla komunistów, a tak mało dla tych, dzięki którym nasza Gmina rozwia się tak prężnie, bo najszybciej w Warszawie ? Dlaczego w końcu udzielacie głosu tym, na których nikt w Białołęce nie zagłosuje, bo my tu wszyscy pamiętamy "dokonania" Waszych pupili /pamiętacie mój post pt "komunikacyjny holocaust" ? Nie czujecie tego Waszym dziennikarskim nosem, że tutaj komuniści nie mają żadnych szans ?
To piszę ja, Wasz wierny czytelnik, ale ostatni numer mnie rozczarował, zwłaszcza ten kandydat z ZSMP, trzęsę się do tej pory ze złości, bo mni przypomniał czasy, kiedy obecność w tej organizacji była obowiązkowa, jeśli chciało się wyjechać na obóz mołodzieżowy do ciepłej Bułgarii...

# Julka

14.10.2002 07:26

Do Echo.Mieszkam na Odkrytej 11 i juz dawno nie dostałam Waszej gazety

REKLAMA

# Czytacz

14.10.2002 16:07

Potwierdzam.

# Dorota J.

15.10.2002 09:18

Do Julki i Echa: Zgadzam się z Julką do mnie też rzadko dociera echo (co prawda ostatni numer mam). Dobrze że mam dostęp do stron internetowych bo czasami nie wiedziałabym co się dzieje w naszej gminie-a mieszkam na Książkowej.

# Julka

15.10.2002 09:26

Własnie gdyby nie internet to bym nic nie wiedziała co sie w gminie dzieje, ale gazetke bym chciała dostawać jak za "starych dobrych czasów"."ECHO" zrób coś!!! Pozdrawiam.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy