Forum › Białołęka
Gazeta
# Julka 11.10.2002 11:49 |
|
Pytanie do "Echo": czy Wasza gazeta jest nadal roznoszona po osiedlach??Pytam się dlatego bo dawno jej nie widziałam
|
# Renata 11.10.2002 21:45 |
|
Do mnie wlaśnie przyniesli kolejne wydanie. Nie wiem czemu w piątek, zawsze było w soboty.
|
# Marek 12.10.2002 09:35 |
|
Bo jest kampania wyborcza, do mnie też już dotarło. Czy "Echo" będzie teraz gazetą SLD?
|
# !! 12.10.2002 20:53 |
|
Szkoda Marku, że nie czytasz "Echa", oprócz SLD reklamują się inne partie
|
# anty-komuch 12.10.2002 22:35 |
|
Ale dlaczego jest tyle wywiadów z komuchami, a nie ma nikogo z PO, "G" i PiS? Czyżby SLD kupiło sobie Echo?
|
# magda 12.10.2002 22:42 |
|
Bo kiomuniści, jako obrońcy biednych, mają dużo kasy. Za coś muszą tych biednych bronić, no nie?
|
# Vladymir 13.10.2002 23:39 |
|
Ciekawe spostrzeżenie /to a propos kasy/, ale mam też inne pytanie do redakcji "Echa": dlaczego w Waszym ostatnim numerze przed wyborami nie chcieliście zamieścić istotnych dla mieszkańców informacji o nowych gminnych inwestycjach, takich jak: uruchomienie nowej sygnalizacji świetlnej na ul. Mehoffera/ Strumykowa, oddanie do użytku nowej studni oligo na ul. Mehoffera, wybudowanie oświetlenia ulicznego i chodników na ul. Świderskiej, rozpoczęcie prac przy budowie nowych świateł na ul. Światowida/Stefanika, wybudowanie nowej ul. Książkowej od Strumykowej do Mehoffera, oświetlenia ul. Ksiązkowej od Odkrytej do Światowida itd. Może dlatego, że inwestycje te uchwaliła Rada Gminy głosami prawicy ? Dlaczego na Waszych łamach tyle miejsca dla komunistów, a tak mało dla tych, dzięki którym nasza Gmina rozwia się tak prężnie, bo najszybciej w Warszawie ? Dlaczego w końcu udzielacie głosu tym, na których nikt w Białołęce nie zagłosuje, bo my tu wszyscy pamiętamy "dokonania" Waszych pupili /pamiętacie mój post pt "komunikacyjny holocaust" ? Nie czujecie tego Waszym dziennikarskim nosem, że tutaj komuniści nie mają żadnych szans ?
To piszę ja, Wasz wierny czytelnik, ale ostatni numer mnie rozczarował, zwłaszcza ten kandydat z ZSMP, trzęsę się do tej pory ze złości, bo mni przypomniał czasy, kiedy obecność w tej organizacji była obowiązkowa, jeśli chciało się wyjechać na obóz mołodzieżowy do ciepłej Bułgarii... |
# Julka 14.10.2002 07:26 |
|
Do Echo.Mieszkam na Odkrytej 11 i juz dawno nie dostałam Waszej gazety
|
# Czytacz 14.10.2002 16:07 |
|
Potwierdzam.
|
# Dorota J. 15.10.2002 09:18 |
|
Do Julki i Echa: Zgadzam się z Julką do mnie też rzadko dociera echo (co prawda ostatni numer mam). Dobrze że mam dostęp do stron internetowych bo czasami nie wiedziałabym co się dzieje w naszej gminie-a mieszkam na Książkowej.
|
# Julka 15.10.2002 09:26 |
|
Własnie gdyby nie internet to bym nic nie wiedziała co sie w gminie dzieje, ale gazetke bym chciała dostawać jak za "starych dobrych czasów"."ECHO" zrób coś!!! Pozdrawiam.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.