REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Gosia

08.05.2020 07:00

Najlepiej oto zapytać pracowników tych galerii a nie tylko właścicieli. Ja się bez tego handlu w niedzielę obejdę.

# iiii

08.05.2020 07:15

Raz to że Państwo, które dostaje miliardy z podatków, powinno pomóc przedsiębiorcom, zamiast ich tylko dusić. Dwa to że zaraz dojdą zwolnienia i ludzie będą szczęśliwi że w ogóle mają pracę, problem dyżurów w niedziele przestanie istnieć.

# Olekhhh5

08.05.2020 09:11

Pewnie bym nie chodził, ale jestem za otwarciem, nie sterowaniem zakazami jak w PRL w gospodarce. Komuna wróciła i rozdawnictwo w rządzie.

REKLAMA

# Handlowiec

08.05.2020 14:29

Każdy kto nie pracuje w handlu niech nie zabiera głosu. W niedziele otworzyć galerie po to żeby można było się gdzie poszwendać

# Misia

08.05.2020 22:20

Pracownik W sumie opcja dwie niedzielę na dwie niedzielę była bardzo dobra opcja . Zarówno ja jak i moje koleżanki mialysmy grafiki okej , właściciel też zadowolony bo obroty nam po zabraniu niedziel handlowych spadly o jakieś 15 procent . Uważam , że to było dobre rozwiązanie .

# Gizmo

11.05.2020 23:11

Skoro chcą pracy w niedzielę to niech oddadzą nam 100 etatu. A nie galeria czynna normalnie a pracownicy mają po 80 %czasu pracy.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025