Forum › Warszawa
# Gosia 08.05.2020 07:00 |
|
Najlepiej oto zapytać pracowników tych galerii a nie tylko właścicieli. Ja się bez tego handlu w niedzielę obejdę.
|
# iiii 08.05.2020 07:15 |
|
Raz to że Państwo, które dostaje miliardy z podatków, powinno pomóc przedsiębiorcom, zamiast ich tylko dusić. Dwa to że zaraz dojdą zwolnienia i ludzie będą szczęśliwi że w ogóle mają pracę, problem dyżurów w niedziele przestanie istnieć.
|
# Olekhhh5 08.05.2020 09:11 |
|
Pewnie bym nie chodził, ale jestem za otwarciem, nie sterowaniem zakazami jak w PRL w gospodarce. Komuna wróciła i rozdawnictwo w rządzie.
|
# Handlowiec 08.05.2020 14:29 |
|
Każdy kto nie pracuje w handlu niech nie zabiera głosu. W niedziele otworzyć galerie po to żeby można było się gdzie poszwendać
|
# Misia 08.05.2020 22:20 |
|
Pracownik W sumie opcja dwie niedzielę na dwie niedzielę była bardzo dobra opcja . Zarówno ja jak i moje koleżanki mialysmy grafiki okej , właściciel też zadowolony bo obroty nam po zabraniu niedziel handlowych spadly o jakieś 15 procent . Uważam , że to było dobre rozwiązanie .
|
# Gizmo 11.05.2020 23:11 |
|
Skoro chcą pracy w niedzielę to niech oddadzą nam 100 etatu. A nie galeria czynna normalnie a pracownicy mają po 80 %czasu pracy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.