Forum › Bemowo
# lideksynubeka 12.11.2019 13:19 |
|
Hehe,Platforma w pigułce. Zresztą komu najprościej odciąć dostęp do powszechnego dobra-własnemu elektoratowi. A okolice Fortu Bema w przeważającej masie zasiedla małomiasteczkowe,zakompleksione chłopstwo z awansu społecznego.
Proponuję jeszcze dalej pójść,celem pozyskania forsy na dotacje dla sex-shopów; ulice wynająć na muzułmański festiwal gotowania,a resztę terenu na afrykański festiwal sprzątania. Obydwie imprezy całoroczne. |
# bazy(l) 12.11.2019 14:00 |
|
Kolejna G...noburza z Facebooka....
|
# Oburzona 12.11.2019 14:55 |
|
#bazy (I) może dla pana/pani to g...burza. Dla nas mieszkańców bemowa to miejsce wypoczynku, spacerów i miejsce dla naszych dzieci i pupili. Jakim prawem miejsce opłacane z naszych podatków zostało wynajęte a my nie mamy tam wstępu!? Widział pan/pani ceny jedmieazowego wejścia??? Nie jest to 10zl. Jako wielolrtnia mieszkanka Bemowa jestem oburzobna!!!
|
# aaag 12.11.2019 17:52 |
|
muszę przyznać, że cena wejściówki nawet jak na Warszawę wydaje się dość wygórowana. Podobne instalacje parę lat temu za darmo były do zobaczenia w Łazienkach.
|
# poprawnoscpolityczna 12.11.2019 18:54 |
|
#Oburzona napisał(a) 12.11.2019 14:55 #bazy (I) może dla pana/pani to g...burza. Dla nas mieszkańców bemowa to miejsce wypoczynku, spacerów i miejsce dla naszych dzieci i pupili. Jakim prawem miejsce opłacane z naszych podatków zostało wynajęte a my nie mamy tam wstępu!? Widział pan/pani ceny jedmieazowego wejścia??? Nie jest to 10zl. Jako wielolrtnia mieszkanka Bemowa jestem oburzobna!!! Popieram Imprezy weekendowe jak najbardziej ale 3 miesiace to przesada, i ta cena 40 zl . Slysalem ze jakis Turecki inwestor wystepowal o pozwolenie. Mam nadzieje ze ktos pojdzie po rozum do glowy i zamknie te impreze. |
# pies 13.11.2019 11:37 |
|
Szanowni Panstwo,
Uprzejmie proszę o informacje jak możemy w zorganizowany sposób zaprotestować przeciwko prywatyzowaniu przestrzeni publicznej. Dzielnica Bemowo nawet nie ma grama informacji na swojej stronie dotyczącej zamknięcia parku. Po prostu pewnego dnia pojawiły się ploty, a informację o tym dlaczego trzeba zdobywać rozmowami na ulicy albo w internecie. Skandaliczne. |
# qvertz 13.11.2019 14:12 |
|
Festiwal Światła. A to dobre! Ulica Waldorfa w ruinie, bez chodników, pofałdowana i bez latarni miejskich! A my tu o jakimś chińskim iwencie. Buuahaha!
|
# Sceptyczny Drań 14.11.2019 10:53 |
|
45 zł w weekend? Oczami wyobraźni widzę te tłumy... :-) Za to można kupić 2 bilety do kina lub 1 wejściówkę do teatru... Albo kratę dobrego piwa.
|
# zjelonek 14.11.2019 14:39 |
|
"Korzystanie z nasypów fortecznych do zjeżdżania na sankach może być niebezpieczne z uwagi na ich specyficzne ukształtowanie"
Oczywiście najbezpieczniejsze jest zjeżdżanie na sankach po teranie płaskim... A ja kilka lat temu śmiałem się z tablicy przy lodowisku :UWAGA ! LÓD JEST ŚLISKI ! |
# Bemowianka 14.11.2019 15:26 |
|
Wynajęcie tak dużej powierzchni w miejscu publicznym na tyle miesięcy??? Władze naszej dzielnicy chyba nie mają instynktu samozachowawczego. Zresztą nie podejrzewam o to Burmistrz Kierzkowską od czasu jak świetnie bawiła się z Posłem Kierwińskim na Dniach Bemowa. Oby tak dalej Państwo z PO.
|
# lideksynubeka 14.11.2019 18:05 |
|
Instynktu samozachowawczego to nie ma elektorat PO. Zapoznaliście się już z nowymi stawkami za wywóz śmieci? Nie wiecie? No cóż....
|
# rex 14.11.2019 22:04 |
|
Brawo! Brawo lemingozo bemowska! Lepiej sprawdzcie,komu z ratusza wpadła koperta do samochodu przez otwarte okno.
|
# paulina_f 18.11.2019 08:01 |
|
Zachęcam do podpisania petycji na stronie http://oddajciefort.pl
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.