Forum › Legionowo i Jabłonna
FESTYNY/DYSKOTEKI w Legionowie
# Rzecznik_Legionowo 13.08.2003 17:05 |
|
Witam,
W imieniu Prezydenta Miasta Romana Smogorzewskiego chciałabym przekazać kilka informacji dla wszystkich zainteresowanych planowanymi w Legionowie imprezami: 15 sierpnia - Rynek Miejski od 10:00 do 13:00 - wyścig kolarski CUD NAD WISŁĄ od 16:00 LETNI FESTYN MIEJSKI. Wystąpią: Grzegorz Milczarczyk, laureat Szansy na Sukces (wyrał wykonując piosenkę Michała Bajora) Zespół SMILE (gra covery, a szcególnie polecamy ten występ fanom QUEENów) Na koniec oczywiście dyskoteka prowadzona przez DJ DOLARA - kto bywał na wcześniejszych imprezach, ten na pewno znowu zawita na Rynek. 30 sierpnia - POŻEGNANIE LATA UWAGA - impreza przeniesiona na Osiedle Piaski, na teren starego amfiteatru, a właściwie na trawnik przed amfiteatrem. Program jeszcze nie jest dopięty na ostatni guzik, ale już dziś wiadomo, że wystąpi Andrzej Rybiński, zespół McGywer (pewnie pomyliłam pisownię, no ale trudno) i kilku lokalnych wykonawców. Dyskoteka też będzie, a na koniec mamy nadzieję, że uda się zrobić pierwszy w Legionowie POKAZ LASERÓW. A przyjść na Piaski warto jeszcze z jednego względu. Oprócz zawodów i konkursów mieszkańcy Legionowa będą mogli zrobić sobie zdjęcie. A zdjęcia my zbieramy i na jesieni wydamy kalendarz książkowy "LEGIONOWO 2004. Tacy jesteśmy". Każdy dzień 2004 roku będzie w tym kalendarzu opatrzony zdjęciem Legionowianina oraz krótką notatką na jego temat. Mam nadzieję, że pomysł się spodoba. Kalendarz będzie można kupić w lokalnych księgarniach. Prawdopodobnie na terenie miasta odbędzie się jeszcze jedna plenerowa impreza - wspólnie z Wieliszewem planujemy organizację festynu inaugurującego dobrosąsiedzką współpracę między nasyzmi gminami. Impreza odędzie się na Osiedlu Młodych w Legionowie 20 września. O szczegółach programu będę na bieżąco informować. Pozdrawiam, Magda Kielczyk PS kontakt do mnie: rzecznik@legionowo.pl |
# węgier 27.08.2003 14:28 |
|
buraki-do stodoły
|
# gsoc93 30.03.2021 13:18 |
|
a był ktoś w www.clubgarage.pl?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.