REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Etaty z klucza partyjnego

antyurzędnik

24.02.2013 09:45

Czy za komuny, czy teraz rozdawanie stanowisk wg klucza partyjnego kwitnie, a uczciwy obywatel płaci podatki na nagrody dla partyjniaków i ich nikomu niepotrzebne etaty stworzone po to, aby mogli gdzieś odebrać pieniądze.
Kaznowski dostał stołek w MZA- ciekawe ile będzie kosztował podatników?
Ciekaw jestem, gdzie wylądował Skrobek drugi, który w ostatnim czasie stracił stołek?
Ile etatów służy wspieraniu "swoich" można zobaczyć choćby w linku o OSiR-ach i ich próbie reformy w 2008. Do tej pory się nie udało, a 55 etatów na Ochocie to mało wg zarządzającego!!!!
http://www.gazetaecho.pl/forum_skrobek -w-prasie/topic/1-3383 (bez spacji w tekście)

# ocieplenie

24.02.2013 18:27

ale gdy ty byłeś urzędnikiem to też to stanowisko dostałeś z klucza partyjnego. Tak zawsze było jest i będzie a to zastopuje następna epoka lodowcowa - już niedługo

antyurzędnik

24.02.2013 18:29

Nigdy w życiu nie byłem urzędnikiem i nie pracowałem w państwowej firmie. Dlatego wazelina i partyjniactwo mnie brzydzą, a coraz mocniej mierzi niekompetencja na wysokich stołkach.

REKLAMA

# ochłodzenie

25.02.2013 08:46

Dobrze wiesz, że byłeś.

antyurzędnik

27.02.2013 10:23

Widać, że temperatura, a raczej jej zmiany wpływają na przepływ rozumnych myśli w głowie przedmówcy. Czyżby wentylator w pokoju przestał pracować?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl