Forum › Białołęka
Etaty z klucza partyjnego
antyurzędnik 24.02.2013 09:45 |
|
Czy za komuny, czy teraz rozdawanie stanowisk wg klucza partyjnego kwitnie, a uczciwy obywatel płaci podatki na nagrody dla partyjniaków i ich nikomu niepotrzebne etaty stworzone po to, aby mogli gdzieś odebrać pieniądze.
Kaznowski dostał stołek w MZA- ciekawe ile będzie kosztował podatników? Ciekaw jestem, gdzie wylądował Skrobek drugi, który w ostatnim czasie stracił stołek? Ile etatów służy wspieraniu "swoich" można zobaczyć choćby w linku o OSiR-ach i ich próbie reformy w 2008. Do tej pory się nie udało, a 55 etatów na Ochocie to mało wg zarządzającego!!!! http://www.gazetaecho.pl/forum_skrobek -w-prasie/topic/1-3383 (bez spacji w tekście) |
# ocieplenie 24.02.2013 18:27 |
|
ale gdy ty byłeś urzędnikiem to też to stanowisko dostałeś z klucza partyjnego. Tak zawsze było jest i będzie a to zastopuje następna epoka lodowcowa - już niedługo
|
antyurzędnik 24.02.2013 18:29 |
|
Nigdy w życiu nie byłem urzędnikiem i nie pracowałem w państwowej firmie. Dlatego wazelina i partyjniactwo mnie brzydzą, a coraz mocniej mierzi niekompetencja na wysokich stołkach.
|
# ochłodzenie 25.02.2013 08:46 |
|
Dobrze wiesz, że byłeś.
|
antyurzędnik 27.02.2013 10:23 |
|
Widać, że temperatura, a raczej jej zmiany wpływają na przepływ rozumnych myśli w głowie przedmówcy. Czyżby wentylator w pokoju przestał pracować?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.