# Aniaa 15.09.2014 09:15 |
|
Bemowo ma twarz kobiety i ta Pani ma mój głos!Jazda po Bemowie obecnie to katastrofa!
|
# Piotrzys 15.09.2014 17:02 |
|
Mój też. Głos na Panią Erbel :)
|
# lideksynubeka 15.09.2014 18:57 |
|
Posrało was?Na wyznawczynię pedofilii i innych zboczeń Krytyki Politycznej chcecie głosowac?
No,chyba,że nie macie dzieci,to nie będziecie się martwić o "edukatorów seksualnych" których Erbelówna powysyła do przedszkoli i żłobków. |
# qwerty 15.09.2014 21:51 |
|
"Dochody budżetu Warszawy wynoszą 13 mld zł i rosną z roku na rok. Nadwyżki budżetowe można przeznaczyć właśnie m.in. na dodatkowe lekcje matematyki".
Nadwyżki budżetowe? Uff, kamień spadł mi z serca. Myślałem, że Warszawa jest zadłużona na 6 mld zł. |
Dyzma 15.09.2014 23:10 |
|
Kandydatka Zielonych na Prezydenta Warszawy pani Erbel obiecuje warszawiakom bilety komunikacji miejskiej 20 minutowe za 2 złote. Ciekawe kto przebije jej obiecanki. Czekają mnie jeszcze spotkania z kandydatem Warszawskiej Wspólnoty Samorządowej na Prezydenta Warszawy. Może on obeca warszawiakom jeszcze coś bardziej interesującego.
|
# bemol 16.09.2014 13:48 |
|
Czy fundowanie bachorom dodatkowych lekcji matematyki to pedofilia?
Zapomniała p. Erbel, że od wielu lat brak podwyżki za płatne parkowanie, parkingi i miejsca postojowe w m.st. Warszawa zawalone są złomem samochodowym, przystanki komunikacji miejskiej / centrum / blokowane są notorycznie przez wsiobusy itd. |
# gosipuk 16.09.2014 19:56 |
|
1. Płatne korki? Przegięcie! Nauczyciele mają uczyć, być zaangażowani i zarabiać w godzinach pracy, a nie obijać się za podatki mieszkańców i ''angażować się'' po godzinach. Ja uczeń nie rozumie to mają tłumaczyć mu do skutku, a nie odwalać robotę.
2. Zakredytowani ludzie mają z podatków sponsorować budowę bloków komunalnych reszcie? To niech tym co mają kredyt go spłaci miasto. Wtedy będzie sprawiedliwie. Każdy może wynająć pokój i żyć skromnie!!! Ona nie ma pojęcia jak funkcjonuje miasto, jakie są problemy i jak aktywizować ludzi do działania, a nie pasożytowania. A o potrzebach Bemowa to już w ogóle nie ma pojęcia. |
# Stary SUbiekt 17.09.2014 07:34 |
|
Ja mam nadzieję, że warszawiacy, którzy w tych wyborach maja tak wielu kandydatów niezwiązanych z żadna partią, jak Erbel czy przede wszystkim Piotr Guział przyczynią się do zmiany zasad działania władz w stolicy
|
# logika 19.09.2014 01:09 |
|
Ta baba nie ma zupełnie pojęcia jak funkcjonuje miasto, obiecuje cuda na kiju i na siłę chce wszystkim ulepszać życie. A ja chce jeździć autem i stać w korkach i co? będzie mnie na siłę pchać do komunikacji miejskiej z której w godzinach szczytu ludzie to aż oknami się wylewają? te wszystkie partie zielonych to jacyś zakompleksieni ekoterroryści, a przeciwnicy samochodów i ludzie wierzący w globalne ocieplenie (dokładniej to w to, że to ludzie powodują globalne ocieplenie) niech się zapoznają z tematem, który w wakacjach pojawiał się na wielu portalach internetowych, dzięki dużej ilości CO2 na pustyniach afryki zaczęły pojawiać się rośliny.
|
# Wyborca 19.09.2014 01:11 |
|
Dużo czytałem o programach wszystkich kandydatów i najrozsądniejszy wydaje się Jacek Wilk, jako jedyny chce skończyć z zadłużaniem miasta i podchodzi logicznie do zarządzania miastem zamiast kierować się fantazjami.
|
# gosć 19.09.2014 13:35 |
|
A zauważyliście, że Dąbrowski już zaczął zaśmiecać Bemowo swoimi plakatami wyborczymi? Na słupach na Nowym Bemowie pełno tego syfu. Pooblepiane słupy, znaki. W okolicy Czerwonych Maków co krok! Czy każdy tam może wieszać na słupach co chce?
Niech ten oszust i złodziej pieniędzy podatników nie zaśmieca dodatkowo mojego osiedla! Szok, że w pudle nie siedzi. Ziomy z PO go wybroniły, bo normalnie to kajdanki za te wszystkie machlojki finansowe, lewe posady itd powinien mieć. |
# bem 19.09.2014 23:00 |
|
Tak, wszędzie ten syf plakatowy na tekturze.
|
# Lubieja jest czysto 20.09.2014 08:43 |
|
Pani Erbel przynajmniej nie łamie prawa w odróżnieniu od prawnika Zygrzaka! Zgodnie z art. 63a Kodeksu Wykroczeń ukarany może być t ten, "kto umieszcza w miejscu publicznym do tego nieprzeznaczonym ogłoszenie, plakat, afisz, apel, ulotkę, napis lub rysunek". W takim wypadku osoba naklejająca ogłoszenia ponosi odpowiedzialność i otrzymuje mandat od 20 do 500 zł (w zależności od skali wykroczenia) lub WNIOSEK o ukaranie skierowany do sądu. Ten może wymierzyć karę grzywny w wysokości do 5 tysięcy złotych.
|
# Precz z komuną 20.09.2014 21:29 |
|
Ten Erbel to socjalistka. Socjalizm mieliśmy przez ponad czterdzieści lat i okres ten dobrze wspominają tylko nieroby, sklerotyczni emeryci i emerytowani ubecy. Niech ona lepiej nas nie uszczęśliwia na siłę swoimi pomysłami. Nadaje się natomiast jako krytyk (krytyczka? krytyka?) poczynań kolejnych władz, bo w tym może być dobra.
|
# Orto Graf 20.09.2014 21:31 |
|
@ "logika" - Wyraz "Afryka" pisze się z wielkiej litery.
|
# Fizyczny66 21.09.2014 17:11 |
|
Precz z komuną#Ja pracuję fizycznie po 10 godzin dziennie i nie jestem nierobem a popieram Panią Erbel.To ona spowoduję zamknięcie Lotniska Babice i zamieni je w park a okoliczni mieszkańcy będą na nią głosować.
|
# sxr 23.09.2014 13:42 |
|
Zamknięcie lotniska Bemowo spowoduje conajwyżej powstanie tam gigantycznego blokowiska.
|
# Orto Graf 23.09.2014 17:36 |
|
@sxr - wyrazy "co najwyżej" pisze się rozłącznie.
|
# do Orto Graf 24.09.2014 08:01 |
|
Nie "pisze się", tylko "piszemy".
|
# Orto Graf 24.09.2014 16:26 |
|
To piszcie...
|
LINKI SPONSOROWANE