Forum › Białołęka
# Kino Femina 24.08.2020 20:43 |
|
"Kobieta uciekająca przed nim z piskiem" - takie stygmatyzowanie jednej z siedemdziesięciu dwóch płci jest objawem seksizmu. Bo przecież powszechnie wiadomo, że mężczyzna też może uciekać z piskiem.
|
# Kino Moskwa 25.08.2020 10:23 |
|
#Kino Femina to się pośmialiśmy.
|
# Xxxx 25.08.2020 22:45 |
|
"Seksuolodzy zapewniają, że ekshibicjonista nie stwarza zagrożenia fizycznej napaści lub gwałtu. Najczęściej zależy mu na wywołaniu szoku, przerażenia, zazwyczaj u samotnie spacerujących kobiet. Unika dużych grup, działa przeważnie rano i wieczorem w odosobnionych miejscach. Ekshibicjonizm jest rodzajem zaburzenia preferencji seksualnej. Odpowiednio zdiagnozowany, może być leczony poprzez terapię. Jej celem jest nauczenie pacjenta rozpoznawania zbliżającej się potrzeby i kontrolowania jej."
Zmieńcie ekspertów. Paul Britton twórca brytyjskiego profilowania psychicznego potencjalnych sprawców zbrodni na tle seksualnym. Zwykle wystarczyło policji sprawdzić osoby z historią notowania za obnażanie się w miejscach publicznych kilka lat wcześniej by trafić na sprawców gwałtów i gorszych wyczynów. Polecam książkę Profil Mordercy. A Ci seksuolodzy na dokształcanie... |
# Parzystoniekopytne 25.08.2020 23:58 |
|
#Xxxx napisał(a) 25.08.2020 22:45 Podobnie było przed kilkunastoma laty, gdy w Nowy Jorku w ramach polityki "zero tolerancji" zaczęto skrupulatnie wyłapywać gapowiczów w metrze. Okazało się że ponad połowa osób zatrzymanych za jazdę bez biletu miała coś na sumieniu - niedozwoloną broń albo narkotyki przy sobie lub były to osoby poszukiwane za inne czyny.Zwykle wystarczyło policji sprawdzić osoby z historią notowania za obnażanie się w miejscach publicznych kilka lat wcześniej by trafić na sprawców gwałtów i gorszych wyczynów. |
# Allicjaa 01.06.2021 14:49 |
|
Raz miałam okazje widzieć taką osobą w parku kiedy byłam sama... przyznam szczerze, że starach mnie obleciał jak widziałam przed sobą gołego obcego faceta, bo nie wiedziałam czego się spodziewać - a ten zaśmiał sie tylko i uciekł, ogólnie taka sytuacja potrafi ostro wbić się w pamieć i przestraszyć na długie lata... teraz jak widze w internecie coś na temat ekshibicjonizmu, zaburzeń erekcji, https://www.biotrendy.pl/przedwczesny-wytrysk-artykuly/, czy gwałtów... od razu zamykam tamte rzeczy, bo nie moge na to patrzeć majac na uwadze to co wydarzyło sie kiedyś...
|
# o.Misjonarz 23.06.2023 19:39 |
|
To tak trudno policji ustalić w ktorej parafii pełni posługę?
|
# 12333232333 24.06.2023 17:58 |
|
To chyba od smrodu z czajki ludziom rzuca się na mózg!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.