Forum › Białołęka
echo to jeszcze brukowiec
# darious 11.10.2003 19:44 |
|
Uważam, że szanująca sie redakcja wydaje gazete w jakimś konkretnym terminie. Natomiast tą gazetę otzymuję co tydzień lub co miesiąc. Uważam, że trzeba aby gazeta była wydawana co tydzień lub co dwa, a nie jak się podoba wydawcom.
Pozatym gazeta jest ok. porusza istotne problemy i rózne interesujące informacje dotyczące naszej gminy. |
# jotes 11.10.2003 23:52 |
|
Do redakcji i kolportera -(P-Polska) Echo nie dociera na Ksiązkową, przynajmniej ja jej (gazety) nie widziałem od miesiąca i co Wy na to ?.
|
# Vladymir 12.10.2003 22:01 |
|
Lubię czytać Echo, bo ma wiele materiałów z życia naszej gminy, ale kolporterzy również osiedle Buczynek II omijają szerokim łukiem, ostatni raz zawitali tu bodajże na początku września.
|
# Kotkaa 12.10.2003 22:18 |
|
Myślę, że to jest ogólny problem chronionych osiedli. Na Kamińskiego "Dzień Dobry" leży zazwyczaj na taboreciku przy ochronie, kto nie jeździ samochodem nie korzysta. Ulotkarze z telepizzy dają sobie radę, roznosicieli "Panoramy Firm", katalogu IKEA i gazetek osiedlowych nie wpuszczają. Ulotek w skrzynkach i tak pełno, bo roznoszą je listonosze. Gdzie sens, gdzie logika?
|
# rea 13.10.2003 14:36 |
|
echo to starszne gówno było jest i bedzie...
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.