REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Dym na Horyzoncie, czyli Spij Kochanie...

Matka_Sławka_z_Gdańska

13.09.2005 11:17

Zebral wodz indianski "Popieprzony Dziad" cale swoje plemie i brata ''Co Wklada Innaczej'' na narade wojenna:
- Wszech Czerwonoskorzy! Umilowani Bracia W Wielkim Manitou ! Czy Jesteśmy Wielkim Szczepem ?
- Taaaaak! Zieg Heil !
- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nukleranym?! Jeszcze ?
- Dlaczegoooo !?
- Dlaaaaczego !?
- Taaaa... k ?!
- Taaaa... k ?!
Nie damy Polany skad nasz rod .... !!!
A zbudujemy ja ?!
- Huurraaa!
- Hurrraaa !
...cool-ewski szczep siuksowy !!!
I popili woda ognista... i zaspiewali: Z Bizona Rodzica Samica ....
...a potem, po tygodniu, jak juz im po tym wszystkim przeszlo wzieli i scieli tomahawkami najwieksza sekwoja w okolicy, wydrazyli ja w trudzie i znoju, wedlug starej, indianskiej recepty wyprodukowali proch, napchali go do wydrazonego pnia, zapletli line z lian i jako lont wyprowadzili na zewnatrz rakiety.
- K...wa, a gdzie my ja wystrzelimy?
- Na Erewan ! - zakrzyknal grobowym basem Konski Ryj, ulubieniec szamnow i wyciagnal z kieszeni miniaturke swojego Kandydujacego Ojca
- A dlaczego na Erewań ?
- Bo innych miast oprocz Watykanu nie znamy...
Napisali wiec na rakiecie "Na Erewan ! ", zbili się w gromadę, a Szaman O Uszach Wielkich i Odstajacych Jak Kapcie ( ... a w dowodzie to mial napisane po prostu Joseph, bo calosc sie nie miescila, ale nie z powodu uszu, tylko tej dlugiej nazwy, no chyba rozumiecie, o co chodzi ? ) ... podpalil lont.
- Pssssss....ssss.....ssss..... ktos zasikal delikatnie po tomahawku do mokasyna sasiada.
Buuuummmm !
Jaaaak nie jeeeeeebnie !!!
Prawdziwy Armagedon, Holocaust i Dzien Niepodleglosci w jednym !
Dym, swad, flaki, reka, noga, mozg na scianie, wszystkich rozrzucilo w promieniu kilkunastu metrow... Wodz bez nogi, bez reki otrzepuje się kikutem z kurzu i mówi:
- O ja pier....le !!!
- O ja.... pi...r....d.....l....e !
A wyobrażacie sobie, co się dzieje teraz w Erewaniu ???

Bajke Mama Slawomira dedykuje malemu chlopcu, Michasiowi, ktorego Tate ma ambicje pobrac publiczne pieniadze z okraglaka w centrum miasta.

# Jarecki

14.09.2005 12:12

Proponuję nie karmić tego trolla.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą