Forum › Białołęka
Dym na Horyzoncie, czyli Spij Kochanie...
Matka_Sławka_z_Gdańska 13.09.2005 11:17 |
|
Zebral wodz indianski "Popieprzony Dziad" cale swoje plemie i brata ''Co Wklada Innaczej'' na narade wojenna:
- Wszech Czerwonoskorzy! Umilowani Bracia W Wielkim Manitou ! Czy Jesteśmy Wielkim Szczepem ? - Taaaaak! Zieg Heil ! - To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nukleranym?! Jeszcze ? - Dlaczegoooo !? - Dlaaaaczego !? - Taaaa... k ?! - Taaaa... k ?! Nie damy Polany skad nasz rod .... !!! A zbudujemy ja ?! - Huurraaa! - Hurrraaa ! ...cool-ewski szczep siuksowy !!! I popili woda ognista... i zaspiewali: Z Bizona Rodzica Samica .... ...a potem, po tygodniu, jak juz im po tym wszystkim przeszlo wzieli i scieli tomahawkami najwieksza sekwoja w okolicy, wydrazyli ja w trudzie i znoju, wedlug starej, indianskiej recepty wyprodukowali proch, napchali go do wydrazonego pnia, zapletli line z lian i jako lont wyprowadzili na zewnatrz rakiety. - K...wa, a gdzie my ja wystrzelimy? - Na Erewan ! - zakrzyknal grobowym basem Konski Ryj, ulubieniec szamnow i wyciagnal z kieszeni miniaturke swojego Kandydujacego Ojca - A dlaczego na Erewań ? - Bo innych miast oprocz Watykanu nie znamy... Napisali wiec na rakiecie "Na Erewan ! ", zbili się w gromadę, a Szaman O Uszach Wielkich i Odstajacych Jak Kapcie ( ... a w dowodzie to mial napisane po prostu Joseph, bo calosc sie nie miescila, ale nie z powodu uszu, tylko tej dlugiej nazwy, no chyba rozumiecie, o co chodzi ? ) ... podpalil lont. - Pssssss....ssss.....ssss..... ktos zasikal delikatnie po tomahawku do mokasyna sasiada. Buuuummmm ! Jaaaak nie jeeeeeebnie !!! Prawdziwy Armagedon, Holocaust i Dzien Niepodleglosci w jednym ! Dym, swad, flaki, reka, noga, mozg na scianie, wszystkich rozrzucilo w promieniu kilkunastu metrow... Wodz bez nogi, bez reki otrzepuje się kikutem z kurzu i mówi: - O ja pier....le !!! - O ja.... pi...r....d.....l....e ! A wyobrażacie sobie, co się dzieje teraz w Erewaniu ??? Bajke Mama Slawomira dedykuje malemu chlopcu, Michasiowi, ktorego Tate ma ambicje pobrac publiczne pieniadze z okraglaka w centrum miasta. |
# Jarecki 14.09.2005 12:12 |
|
Proponuję nie karmić tego trolla.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.