REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Drzwi do mieszkania

mariorek

13.02.2017 22:41

Zależy mi na drzwiach, które dobrze wygłuszają dzwięk. Obecne niestety nadają się na smietnik. Ktoś cosik?

magsik

14.02.2017 22:51, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 14.02.2017 22:51

Cześć. Ja odpowiem od razu - firma Hardmet z okolic Warszawy. Robią solidne drzwi, co znaczy że tłumią dzwięki i są bezpiecznE. Czego chcieć więcej? wybierz się do nich w pierwszej kolejności.

# eriko

07.07.2017 15:29

W ofercie Bemares znajdziesz bardzo dobre drzwi wewnętrzne http://www.bemares.pl/ . Świetnie wykonane, materiał dobrej grubości. Mam zamontowane u siebie i nie narzekam :)

REKLAMA

# karolina37

31.07.2017 17:10

Obecnie na rynku jest wielu producentów drzwi wejściowych. Ja jestem zdania, że dla nas powinna liczyć się jakość, dlatego też warto sobie zerknąć tutaj http://www.kapica.pl/. Drzwi wejściowe z Opole to naprawdę super sprawa, zwłaszcza że świetnie się one prezentują. Poza tym wcale nie są takie drogie jakby się mogło wydawać.

# kwat6

02.07.2018 21:38

moim zdaniem warto zdecydować się na drzwi delta. Ja znam dobrą firmę z Wrocławia www.gerde.pl

# syff reklamaa

03.07.2018 08:35

syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE.

REKLAMA

# adamm

11.12.2018 14:43

Jeśli miałbym coś tutaj polecić, to może Safedoor. Kupowałem u nich cały zestaw drzwi wewnętrznych do firmy i nie narzekam. Dobra jakość (marka Verte), przystępna cena, szybka realizacja zamówienia (a chodziło o blisko 20 sztuk).

# gosc021

15.05.2020 15:36

ładne drzwi ma firma www.gerde.pl
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni