REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# ech

02.06.2014 23:44

gdzieś o tym już czytałem... tydzień albo dwa tygodnie temu... na kilku innych portalach...

# Bródzianin

04.06.2014 11:07

To jeszt szkoła na BRÓDNIE a nie na TARGÓWKU.
Wielka sprawa. Wskażcie szkołę, gdzie 100% uczniów jest w 100% grzeczna. Zawsze się znajdzie kilku łobuzów. Chodziłem do szkoły ze zdjęcia i zawsze był jakiś "hools". Nikt nie chodził do psychologa, itd. Normalna rzecz.

# blisko pada jabłko od jabłoni

04.06.2014 11:24

Jacy rodzice takie ich dzieci.

REKLAMA

# Jarek

10.06.2014 07:40

Podam na swoim przykładzie w latach 80 również zaczepiałem jednego kolegę z klasy, pewnego razu jak wracałem do domu podszedł jego starszy brat i dostałem pięśćią w brzuch i było po problemie. Od tego czasu kolegę już nieruszałem. Brutalne ale skuteczne.

# OLA

30.06.2014 09:05

Przy uderzeniu mojego dziecka, rodzice tego dziecka spotkaliby się ze mną w sądzie z powództwa cywilnego i tyle.

# ddfdfdf

10.07.2014 15:53

BUAHAHA! to jest dramat???? u mnie w domu ojciec bił mnie i kopał i maltretował różnymi narzędziamii był alkoholikiem i to jest dopiero dramat!! wstydźcie si nadużywać słów durnie!!!!

REKLAMA

# Jania

12.11.2014 00:04

A gzie ten mały ma sie wyżyc? Wybiegać, stracic energię? Nie ma podworek, boisk, placow zabaw. Niech wam rozwalą domy, moze w koncu ktos cos zrozumie, biedne niewyzyte dzieci, nie widzial pewnie nigdy podworka - bo mu samochodami zastawili

# ...

08.06.2017 13:33

Na Mokotowie rodzice zebrali 200 podpisów pod petycją o usunięcie takiego ucznia bo ani rodzice tego ucznia ani szkoła nie chciała rozwiązać problemu. Dramat.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024