Forum › Targówek
# ech 02.06.2014 23:44 |
|
gdzieś o tym już czytałem... tydzień albo dwa tygodnie temu... na kilku innych portalach...
|
# Bródzianin 04.06.2014 11:07 |
|
To jeszt szkoła na BRÓDNIE a nie na TARGÓWKU.
Wielka sprawa. Wskażcie szkołę, gdzie 100% uczniów jest w 100% grzeczna. Zawsze się znajdzie kilku łobuzów. Chodziłem do szkoły ze zdjęcia i zawsze był jakiś "hools". Nikt nie chodził do psychologa, itd. Normalna rzecz. |
# blisko pada jabłko od jabłoni 04.06.2014 11:24 |
|
Jacy rodzice takie ich dzieci.
|
# Jarek 10.06.2014 07:40 |
|
Podam na swoim przykładzie w latach 80 również zaczepiałem jednego kolegę z klasy, pewnego razu jak wracałem do domu podszedł jego starszy brat i dostałem pięśćią w brzuch i było po problemie. Od tego czasu kolegę już nieruszałem. Brutalne ale skuteczne.
|
# OLA 30.06.2014 09:05 |
|
Przy uderzeniu mojego dziecka, rodzice tego dziecka spotkaliby się ze mną w sądzie z powództwa cywilnego i tyle.
|
# ddfdfdf 10.07.2014 15:53 |
|
BUAHAHA! to jest dramat???? u mnie w domu ojciec bił mnie i kopał i maltretował różnymi narzędziamii był alkoholikiem i to jest dopiero dramat!! wstydźcie si nadużywać słów durnie!!!!
|
# Jania 12.11.2014 00:04 |
|
A gzie ten mały ma sie wyżyc? Wybiegać, stracic energię? Nie ma podworek, boisk, placow zabaw. Niech wam rozwalą domy, moze w koncu ktos cos zrozumie, biedne niewyzyte dzieci, nie widzial pewnie nigdy podworka - bo mu samochodami zastawili
|
# ... 08.06.2017 13:33 |
|
Na Mokotowie rodzice zebrali 200 podpisów pod petycją o usunięcie takiego ucznia bo ani rodzice tego ucznia ani szkoła nie chciała rozwiązać problemu. Dramat.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.