REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Dobry serial na player to ?

# barberka

30.07.2021 20:04

Szukam fajnych seriali do obejrzenia wieczorami. Mam player więc chetnie na player ale nie tylko. Co polecacie ? Chętnie kryminały, sensacje, może być coś dobrego komediowego.

# Gryzelda

31.07.2021 12:32

Zależy jakiego rodzaju serialu szukasz, ale jak komediowy to mogę polecić na player "Misja" kosmiczna seria Grupy Filmowej Darwin :) Nie wiem czy znasz, ale niezły humor. Idealnie trafił w moje gusta :)

# Boska

06.08.2021 12:25

Też mi się podoba "Misja" na player. Sporo śmiechu, taki humor mi się podoba. A do tego Grupa Darwina którą uwielbiam :D

REKLAMA

# Żaba

29.09.2021 23:46

Jak kryminał to jest kilka fajnych polskich na player. Teraz oglądam Skazana. Wczoraj był nowy odcinek. No dzieje się w tym serialu :) mogę z czystym sumieniem polecić.

# Lukk

27.10.2021 21:20

Skazanej już jest na player cały sezon. Mam nadzieje, ze szybko pojawi się kolejny, bo fajnie wciągnął.

# Masyrana

31.10.2021 22:04

Jest na player fajny serial nowy Pajęczyna. Co wtorek są nowe odcinki. Ten serial to historia inspirowana mało znanymi faktami z historii późnego PRL-u, kiedy to w szczycie gierkowskiej prosperity Polska rozwijała własny program atomowy.

REKLAMA

# Pandemia

25.11.2021 18:11

Ja na player oglądam Chyłkę. Mecenas Joanna Chyłka (Magdalena Cielecka) to jedna z najlepszych karnistek w kraju, która wygrywa kolejny głośny proces. Tak się zaczyna serial i muszę przyznać że z każdym odcinkiem dzieje się.

# Masyrana

27.11.2021 15:27

Mnie wciągnęła ta pajęczyna. Czekam na finałowy odcinek we wtorek. Cały sezon mocno trzymał w napięciu, więc sądzę że finał będzie trzymał poziom. Chociaż liczę na kolejny sezon, bo Kulig na pewno jeszcze nie jedno jako aktorka może pokazać.

# Kapetka

30.11.2021 20:25

Jest już ostatni odcinek Pajęczyny. Planuję dziś zobaczyć. Finał sezonu i chętnie dziś dla relaxu obejrzę.

REKLAMA

# Tapibara

27.12.2021 17:25

Oglądałem Chyłkę, Skazaną i Pajęczynę. Wszystkie trzy mi się podobały. Chyłkę kończę ostatni 5 sezon, jeszcze zostały dwa odcinki. Potem czekam na Behawiorystę, też na podstawie książki Mroza.

# Baltek

01.01.2022 20:50

Kiedy rusza ten Behawiorysta? Czytałem kiedyś książkę i była na prawdę mocna. Podoba mi się zamysł serialu na jej podstawie.

# Gapak

30.01.2022 23:02

#Baltek napisał(a) 01.01.2022 20:50
Kiedy rusza ten Behawiorysta? Czytałem kiedyś książkę i była na prawdę mocna. Podoba mi się zamysł serialu na jej podstawie.

Jest od 4go stycznia. Na player są na razie 4 odcinki, we wtorek w nocy będzie następny.

REKLAMA

# Lolipop

01.02.2022 00:46

Już jest 5 odcinek. Właśnie skończyłam oglądać. No powiem wam jest moc. Ciężko przewidzieć co będzie dalej.

# Gutek

27.02.2022 22:34

Całość Behawiorysty jest już na player. Niezły serial i nie przewidziałbym za nic że tak to się skończy. Podobało mi się.

# Lalka

27.02.2022 23:02

Świetna jest też Skazana. Niedługo będzie drugi sezon na player. Czekając na to oglądam Tajemnica Zawodowa.

REKLAMA

# Marcelinka

01.12.2022 09:32

Akurat Skazana drugi sezon ruszył. Na player już trzy odcinki i jak dla mnie jeszcze lepszy niż wcześniejszy.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni