Forum › Warszawa
Dobry serial na player to ?
# barberka 30.07.2021 20:04 |
|
Szukam fajnych seriali do obejrzenia wieczorami. Mam player więc chetnie na player ale nie tylko. Co polecacie ? Chętnie kryminały, sensacje, może być coś dobrego komediowego.
|
# Gryzelda 31.07.2021 12:32 |
|
Zależy jakiego rodzaju serialu szukasz, ale jak komediowy to mogę polecić na player "Misja" kosmiczna seria Grupy Filmowej Darwin :) Nie wiem czy znasz, ale niezły humor. Idealnie trafił w moje gusta :)
|
# Boska 06.08.2021 12:25 |
|
Też mi się podoba "Misja" na player. Sporo śmiechu, taki humor mi się podoba. A do tego Grupa Darwina którą uwielbiam :D
|
# Żaba 29.09.2021 23:46 |
|
Jak kryminał to jest kilka fajnych polskich na player. Teraz oglądam Skazana. Wczoraj był nowy odcinek. No dzieje się w tym serialu :) mogę z czystym sumieniem polecić.
|
# Lukk 27.10.2021 21:20 |
|
Skazanej już jest na player cały sezon. Mam nadzieje, ze szybko pojawi się kolejny, bo fajnie wciągnął.
|
# Masyrana 31.10.2021 22:04 |
|
Jest na player fajny serial nowy Pajęczyna. Co wtorek są nowe odcinki. Ten serial to historia inspirowana mało znanymi faktami z historii późnego PRL-u, kiedy to w szczycie gierkowskiej prosperity Polska rozwijała własny program atomowy.
|
# Pandemia 25.11.2021 18:11 |
|
Ja na player oglądam Chyłkę. Mecenas Joanna Chyłka (Magdalena Cielecka) to jedna z najlepszych karnistek w kraju, która wygrywa kolejny głośny proces. Tak się zaczyna serial i muszę przyznać że z każdym odcinkiem dzieje się.
|
# Masyrana 27.11.2021 15:27 |
|
Mnie wciągnęła ta pajęczyna. Czekam na finałowy odcinek we wtorek. Cały sezon mocno trzymał w napięciu, więc sądzę że finał będzie trzymał poziom. Chociaż liczę na kolejny sezon, bo Kulig na pewno jeszcze nie jedno jako aktorka może pokazać.
|
# Kapetka 30.11.2021 20:25 |
|
Jest już ostatni odcinek Pajęczyny. Planuję dziś zobaczyć. Finał sezonu i chętnie dziś dla relaxu obejrzę.
|
# Tapibara 27.12.2021 17:25 |
|
Oglądałem Chyłkę, Skazaną i Pajęczynę. Wszystkie trzy mi się podobały. Chyłkę kończę ostatni 5 sezon, jeszcze zostały dwa odcinki. Potem czekam na Behawiorystę, też na podstawie książki Mroza.
|
# Baltek 01.01.2022 20:50 |
|
Kiedy rusza ten Behawiorysta? Czytałem kiedyś książkę i była na prawdę mocna. Podoba mi się zamysł serialu na jej podstawie.
|
# Gapak 30.01.2022 23:02 |
|
#Baltek napisał(a) 01.01.2022 20:50 Kiedy rusza ten Behawiorysta? Czytałem kiedyś książkę i była na prawdę mocna. Podoba mi się zamysł serialu na jej podstawie. Jest od 4go stycznia. Na player są na razie 4 odcinki, we wtorek w nocy będzie następny. |
# Lolipop 01.02.2022 00:46 |
|
Już jest 5 odcinek. Właśnie skończyłam oglądać. No powiem wam jest moc. Ciężko przewidzieć co będzie dalej.
|
# Gutek 27.02.2022 22:34 |
|
Całość Behawiorysty jest już na player. Niezły serial i nie przewidziałbym za nic że tak to się skończy. Podobało mi się.
|
# Lalka 27.02.2022 23:02 |
|
Świetna jest też Skazana. Niedługo będzie drugi sezon na player. Czekając na to oglądam Tajemnica Zawodowa.
|
# Marcelinka 01.12.2022 09:32 |
|
Akurat Skazana drugi sezon ruszył. Na player już trzy odcinki i jak dla mnie jeszcze lepszy niż wcześniejszy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.