REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

przedszkole Mokotów

# baska12

22.06.2019 22:32

Szukam przedszkola na Mokotowie w okolicy ul Domaniewskiej, czy ktoś ma jakieś doświadczenia?

# dariia

07.08.2019 14:07

Bardzo dobrym przedszkolem znajdującym się na Mokotowie jest niepubliczne przedszkole www.niezapominajka.net.pl Miejsce to jest bardzo dobrze przygotowane dla małych dzieci a pracownicy mają odpowiednie doświadczenie i umiejętności. Przedszkole to znajduje się na ulicy Wołodyjowskiego niedaleko metra Służew.

# JolantaW

17.04.2020 11:26

Nasze dzieci są w wielojęzycznym przedszkolu https://preschool.myvinci.edu.pl/Kameralna atmosfera, świetny program - dzieci dużo uczą się poprzez zabawę.

REKLAMA

alfredoo

18.04.2020 08:10

sprawdź Przedszkole Pomarańczowa Ciuchcia

# Paula

18.05.2020 09:34

Szukam przedszkola dla syna, lokalizacja obojętna, ważne żeby były dodatkowe zajęcia z języka angielskiego, fajnie prowadzone zajęcia, fajny program nauki połączonej z zabawą i dobry catering (np. My Space Catering). Dajcie znać jak kojarzycie coś, pozdrawiam

# *Do Pauli

01.08.2021 19:20

Ja też brałam pod uwagę przedszkola właśnie z tymi cechami i trafiłam w 100% nawet jest catering od My Space :) Placówek jest takich na Moko też kilka, ja akurat w innej dzielnicy znalazłam.

REKLAMA

# Kachaaa

30.11.2022 21:01

Prywatne dwujęzyczne przedszkole Tequesta na ul. Przejazd 2. Idealny wybór, jeśli chcesz aby Twoje dziecko miało kontakt z językiem od małego. Super ciocie, bogata oferta zajęć i nauka poprzed zabawę. No i dobre jedzenie! Nawet nasz niejadek zaczął tam jeść :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni