Forum › Białołęka
Dobry fryzjer
# babushka 15.06.2003 16:54 |
|
Wiem,że temat fryzjera był tu już poruszany,ale ja zapytam o Wasze opinie jeszcze raz.Czy ktoś zna dobrego(niedrogiego) fryzjera w naszej okolicy,Który specjalizuje się w krótkich fryzurach?SZczególnie podkreślam w krótkich,bo zauważyłam,że wielu fryzjerów ma swój określony repertuar fryzur,które robi swietnie,ale z innymi ma już kłopot.Chodzi mi o krótką postrzępioną fryzurę typu Kasia Kowalska,lub ta ciemna dziewczyna z Tatu.Jeśli któraś z kobitek na tym forum taką fryzurę w okolicy robiła i jest zadowolona,niech się odezwie.Serdecznie pozdrawiam
|
# Dorota od Michasia 15.06.2003 22:30 |
|
Moja sąsiadka poszła początkowo do "Ewy" na Książkową (ja tam chodzę i jestem bardzo zadowolona, ale nie są tani - krótkie włosy 36, średnie 42 PLN), ale nie była zachwycona i "poprawiła" na Myśliborskiej obok poczty - jest zadowolona z efektu (potwierdzam)
|
# ika 16.06.2003 07:06 |
|
Witam.Mogę polecić salon fryzjerski przy Odkrytej na przeciwko Ciołkosza.Byłam tam niedawno i jestem zadowolona z fryzurki (właśnie króciutka, postrzępiona )i zapłaciłam 30 PLN.
Byłam tam po raz pierwszy , ale na pewno nie ostatni:). Pozdrawiam i polecam ika. |
# małgorzata 24.06.2003 23:50 |
|
Ja chodzę do salonu Krys-Lok na Światowida to ten fryzjer naprzeciewko bazarku i niebieskiego słonia.Są rewelacyjni!! I nie maja wygórowanych cen, takie przecietne jak dla każdej z nas.A do tego jak myją chłopaki głowy - masaż i mycie w jednym. Polecam.
|
# iak9 10.04.2019 13:30 |
|
Ja od dawna chodzę do salonu www.mlsalon.pl i chwalę sobie bardzo ich usługi
|
# wwl ssie 12.04.2019 09:01 |
|
spokojnie obejdziesz się bez tej szma.tławej reklamy i g....nej firmy
|
Pani Wiosna 24.05.2019 22:47 |
|
Dzięki Wiośnie, każda Polka i Polak do 26 roku życia będą mogli bezpłatnie podróżować po Unii Europejskiej. #wiosna #wiosnabiedronia #KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.