Forum › Bemowo
# seniorka z ul. Kawy 19.11.2024 21:57 |
|
Jeszcze więcej sportu??? chyba tu ktoś naprawdę mocno uderzył się w głowę przy fikołku. Seniorzy oczywiście potrzebują zajęć sportowych ale takich jak nordik walking, zajęć rehabilitacyjnych a nie tylko zawodów. Nie wszysycy są tak sprawni fizycznie żeby brać w nich udział. Pani Bożena mija sie z prawdą, takie zawody nie integrują, albo integrują tylko małą grupę osób, a wykluczają zdecydowanie większą grupę mniej sprawnych motorycznie seniorów.
|
# Irena 70 lat 21.11.2024 18:28 |
|
Powinno być wiecej zajęć z funkcjonowania w sieci internet dla seniorów, jak unikać internetowych oszustów i oszustw przez telefon, różnych naciągaczy. Czy rada seniorów nie powinna od tego być żeby spełniać oczekiwania seniorów?
Ja żadnej ankiety nie wypełniałam ale nie chce mi się wierzyć, że dla seniorów najważniejsze były zajęcia sportowe. Są ważne owszem, ale bez przesady. |
# Seniorzy z Bemowa III i V 22.11.2024 21:06 |
|
Seniorzy mówią stanowczo - potrzebne są zmiany w Radzie Seniorów! Zmiany programu i zmiany personalne! Mamy poparcie środowiska emerytowanych żołnierzy WP.
|
# Elżbieta_Kujawa 23.11.2024 18:14 |
|
Wydaje mi się że rada seniorów powinna zająć się problemami ludzi starszych a takie problemy to przede wszystkim ułatwienie dostępu do lekarzy, promocje dla seniorów w wybranych sklepach, zajecia z internetu aby seniorzy umieli się odnaleźć w dzisiejszym świecie. Jak ktoś chce osiągać wyniki sportowe to proszę bardzo, ale prosze do tego nie zmuszać innych
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.