REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Do kochających zwierzęta.

# kid

24.10.2003 19:35

Kochani, szukam ludzi, którzy kochają zwierzęta i chcą im pomóc. Idzie zima, zwierzęta potrzebują wody, ciepła i jedzenia. Chcę zorganizować jakąs stałą pomoc dla nich, ale potrzebuję waszego wsparcia. Poprostu potrzeba, żebyśmy się zebrali i razem coś wymyślili. Piszcie na maila red_draco@tlen.pl

# lidka

26.10.2003 15:51

czy nie wystarczy ze kazdy cos zrobi, osiedla karmniki dla ptakow kolo smietnikow miski dla kotow z sucha karma ja od miesiaca dozywiam kilka kotow a przede domem ustawilam wielki karmnik a goscie dopisuja wazne zeby nie dawac splesnialych ani zamarzajacych solonych artykulow, jakie macie inne pomysly a najlepiej co konkretnie robicie dla naszych mniejszych braci?!

# kid

26.10.2003 21:22

No właśnie ja myślałam o jakieś zorganizowanej akcji. Ale na razie proponuję jeszcze uchylać piwniczne okienka - koty muszą się gdzieś chować przed mrozem, kocięta rodzą się także zimą. Może jeszcze małe miseczki z wodą w piwnicach - zimą koty mają z tym problem. Oby było więcej takich jak ty :)

REKLAMA

# rączek

02.01.2023 18:23

Poniekąd sam fakt posiadania zwierzaka jest na pewno bardzo ważny i ja również całkiem niedawno zacząłęm zastanawiać się nad tym jakie zwierzę najlepiej wybrać na początku do terrarium. Na całe szczęście to w artykule https://animaly.io/zwierzeta-do-terrarium-dla-poczatkujacych-jakie-wybrac/ bardzo szczegółowo o tym wspomniano.

# sroka1

27.02.2023 11:22

Dokładnie a opieka nad nim też jeste ważna, ja mam co prawda psa ale wszedzie z nim chodzę, nawet do m1 na zakupy bo tam zwierzęta są mile widziane

# oli4433

27.02.2023 14:39

[url]https://lantre.pl/apple-watch/apple-watch-series-8-471.html[/url]

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA