Forum › Białołęka
Do kochających zwierzęta.
# kid 24.10.2003 19:35 |
|
Kochani, szukam ludzi, którzy kochają zwierzęta i chcą im pomóc. Idzie zima, zwierzęta potrzebują wody, ciepła i jedzenia. Chcę zorganizować jakąs stałą pomoc dla nich, ale potrzebuję waszego wsparcia. Poprostu potrzeba, żebyśmy się zebrali i razem coś wymyślili. Piszcie na maila red_draco@tlen.pl
|
# lidka 26.10.2003 15:51 |
|
czy nie wystarczy ze kazdy cos zrobi, osiedla karmniki dla ptakow kolo smietnikow miski dla kotow z sucha karma ja od miesiaca dozywiam kilka kotow a przede domem ustawilam wielki karmnik a goscie dopisuja wazne zeby nie dawac splesnialych ani zamarzajacych solonych artykulow, jakie macie inne pomysly a najlepiej co konkretnie robicie dla naszych mniejszych braci?!
|
# kid 26.10.2003 21:22 |
|
No właśnie ja myślałam o jakieś zorganizowanej akcji. Ale na razie proponuję jeszcze uchylać piwniczne okienka - koty muszą się gdzieś chować przed mrozem, kocięta rodzą się także zimą. Może jeszcze małe miseczki z wodą w piwnicach - zimą koty mają z tym problem. Oby było więcej takich jak ty :)
|
# rączek 02.01.2023 18:23 |
|
Poniekąd sam fakt posiadania zwierzaka jest na pewno bardzo ważny i ja również całkiem niedawno zacząłęm zastanawiać się nad tym jakie zwierzę najlepiej wybrać na początku do terrarium. Na całe szczęście to w artykule https://animaly.io/zwierzeta-do-terrarium-dla-poczatkujacych-jakie-wybrac/ bardzo szczegółowo o tym wspomniano.
|
# sroka1 27.02.2023 11:22 |
|
Dokładnie a opieka nad nim też jeste ważna, ja mam co prawda psa ale wszedzie z nim chodzę, nawet do m1 na zakupy bo tam zwierzęta są mile widziane
|
# oli4433 27.02.2023 14:39 |
|
[url]https://lantre.pl/apple-watch/apple-watch-series-8-471.html[/url]
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.