REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Do asystenta H.M.

# wyborca

01.10.2005 13:36

W związku z tym że nie zamierzam bić sie o stołek radnego sądzę ,,,,,,ze nie muszę się przedstawiać -no bo i po co ? Uwazam ze tutaj na forum liczy sie myśl a nie nazwisko.Chyba że ktoś skoczyc chce wysoko.Jesteś społecznym asystentem Marku Chmielewski i wydaje sie nam ,że nikt lepiej nie wie na co faktycznie wydawała otrzymywane pieniązki Twój wzorzec Hanna M..Np.szczegółowo wyjasnij hasło -utrzymanie biura poselskiego :komu,ile ,za co..itp.
Cóż Ty otrzymałeś oprócz spojrzenia typu-jestem zadowolona..
Ilu było was tych społecznych?Może poslanka zwracała pieniądze skoro tylu wysilało się za darmo.?
Czy wszyscy społeczni reprezentowaliście ten sam poziom (studenci -pożal sie ...)?.Jaka uczelnia toleruje takich nieuków ?
Wspierał Cię w Twych poglądach niejaki Oracz Piotr.Chyba z jednego gniazdka oazowego.Na jego działalność patrzę z poziomu opieki spolecznej.Też podpuszcza młodzież i bawi sie ich kosztem.Spytaj się Go kto pomógl mu w osiągnięciu obecnego miejsca pracy -może pani H.M.
Stąd mója propozycja pogadamy za pół roku ,jak sie temu przyglądniesz.Zdrowia Tobie życze.

# Zwolennik

02.10.2005 00:15

Dodam swoje trzy grosze, dlaczego akurat budżet posłanki Mierzejewskiej Cię tak interesuje, posłów jest 460 i każdy z nich prowadzi swoje biuro. Większość z nich ponownie ubiegała się o mandat poselski z różnym skutkiem. Dlaczego tak w oczy Cię kole zatrudnienie akurat Piotra Oracza w OPS, który miał stosowne kwalifikacje, aby tam pracować.
Wcześniej gmina teraz dzielnica Białołęka istnieje od 11 lat, przewinęło się w niej wielu radnych. Może zadaj sobie trud i zanalizuj ile osób i z jakich opcji załatwiło sobie i rodzinom pracę w urzędzie i jego agendach. Jeśli jesteś takim sprawiedliwym obywatelem, nie pożądasz stanowisk publicznych, a dobro publiczne leży Ci na sercu to zajmiesz tym tematem. Inaczej pomyślę, że jesteś tylko wrogiem PISu i Tobie oraz Twoim kuplom się nie powiodło, co powoduje zwykłą ludzką zawiść.

# wyborca.

02.10.2005 19:54

Dlaczego interesują mnie te skrupulatnie przedstawione wydatki ? Z prostej przyczyny ,była posłem z naszej dzielnicy.
Dlaczego interesuje mnie sposób przyjęcia do pracy Piotra Oracza ?Z
prostej przyczyny,bo było tylu poszukujących pracę a on akurat wpadł w tym momencie gdy nie było nikogo.Skąd miał takiego nosa ?
Dlaczego nie dociekam co zrobili inni?Bo tamci zdaniem PiSu byli zlodziejami.Mierzejewska i Oracz mieli być wzorcami konsekwentej w dzialaniu partii PiS. To tyle.

REKLAMA

# znudzona

02.10.2005 22:36

Wyborco idz spac - najlepiej razem z Matka

# Piotr Dąbrówka W

03.10.2005 08:42

Wyborca to pewnie zwolennik Stańczyka i chce udowodnić jaka to Pani Mierzejewska jest skorumpowana :)

# Mieszkaniec

03.10.2005 09:25

Czy Szanowne Gremium Forumowiczów mogłoby w końcu zdjąć ze mnie to bolesne odium podejrzeń, że "jam jest Wyborca"?
Litości!

REKLAMA

# Zwolennik

03.10.2005 11:42

Myślę że skoro Wyborca to napewno mieszkaniec, ale jest napewno coś o czym nie wiem.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą