Forum › Białołęka
Do asystenta H.M.
# wyborca 01.10.2005 13:36 |
|
W związku z tym że nie zamierzam bić sie o stołek radnego sądzę ,,,,,,ze nie muszę się przedstawiać -no bo i po co ? Uwazam ze tutaj na forum liczy sie myśl a nie nazwisko.Chyba że ktoś skoczyc chce wysoko.Jesteś społecznym asystentem Marku Chmielewski i wydaje sie nam ,że nikt lepiej nie wie na co faktycznie wydawała otrzymywane pieniązki Twój wzorzec Hanna M..Np.szczegółowo wyjasnij hasło -utrzymanie biura poselskiego :komu,ile ,za co..itp.
Cóż Ty otrzymałeś oprócz spojrzenia typu-jestem zadowolona.. Ilu było was tych społecznych?Może poslanka zwracała pieniądze skoro tylu wysilało się za darmo.? Czy wszyscy społeczni reprezentowaliście ten sam poziom (studenci -pożal sie ...)?.Jaka uczelnia toleruje takich nieuków ? Wspierał Cię w Twych poglądach niejaki Oracz Piotr.Chyba z jednego gniazdka oazowego.Na jego działalność patrzę z poziomu opieki spolecznej.Też podpuszcza młodzież i bawi sie ich kosztem.Spytaj się Go kto pomógl mu w osiągnięciu obecnego miejsca pracy -może pani H.M. Stąd mója propozycja pogadamy za pół roku ,jak sie temu przyglądniesz.Zdrowia Tobie życze. |
# Zwolennik 02.10.2005 00:15 |
|
Dodam swoje trzy grosze, dlaczego akurat budżet posłanki Mierzejewskiej Cię tak interesuje, posłów jest 460 i każdy z nich prowadzi swoje biuro. Większość z nich ponownie ubiegała się o mandat poselski z różnym skutkiem. Dlaczego tak w oczy Cię kole zatrudnienie akurat Piotra Oracza w OPS, który miał stosowne kwalifikacje, aby tam pracować.
Wcześniej gmina teraz dzielnica Białołęka istnieje od 11 lat, przewinęło się w niej wielu radnych. Może zadaj sobie trud i zanalizuj ile osób i z jakich opcji załatwiło sobie i rodzinom pracę w urzędzie i jego agendach. Jeśli jesteś takim sprawiedliwym obywatelem, nie pożądasz stanowisk publicznych, a dobro publiczne leży Ci na sercu to zajmiesz tym tematem. Inaczej pomyślę, że jesteś tylko wrogiem PISu i Tobie oraz Twoim kuplom się nie powiodło, co powoduje zwykłą ludzką zawiść. |
# wyborca. 02.10.2005 19:54 |
|
Dlaczego interesują mnie te skrupulatnie przedstawione wydatki ? Z prostej przyczyny ,była posłem z naszej dzielnicy.
Dlaczego interesuje mnie sposób przyjęcia do pracy Piotra Oracza ?Z prostej przyczyny,bo było tylu poszukujących pracę a on akurat wpadł w tym momencie gdy nie było nikogo.Skąd miał takiego nosa ? Dlaczego nie dociekam co zrobili inni?Bo tamci zdaniem PiSu byli zlodziejami.Mierzejewska i Oracz mieli być wzorcami konsekwentej w dzialaniu partii PiS. To tyle. |
# znudzona 02.10.2005 22:36 |
|
Wyborco idz spac - najlepiej razem z Matka
|
# Piotr Dąbrówka W 03.10.2005 08:42 |
|
Wyborca to pewnie zwolennik Stańczyka i chce udowodnić jaka to Pani Mierzejewska jest skorumpowana :)
|
# Mieszkaniec 03.10.2005 09:25 |
|
Czy Szanowne Gremium Forumowiczów mogłoby w końcu zdjąć ze mnie to bolesne odium podejrzeń, że "jam jest Wyborca"?
Litości! |
# Zwolennik 03.10.2005 11:42 |
|
Myślę że skoro Wyborca to napewno mieszkaniec, ale jest napewno coś o czym nie wiem.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.