REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Dopisujcie sie

# Marian

28.09.2005 15:11

jak pokazaly wybory w nowych osiedlach jest zdecydowana przewaga wyborcow PO. niestety wielu z nich jest zameldowanych gdzie indziej i nie glosowali. Jeszcze tylko dzis i jutro mozecie dopisac sie w urzedzie dzielnicy do listy wyborcow na wybory prezydenckie. zrobcie to. Ratujcie Polske przed Kaczorami!

# Mieszkaniec

28.09.2005 15:56

Ratujcie posadki komuś, ratujcie!
Dla zwykłego oglądacza telewizora, ze mną włącznie - oczywiście, najbliższe wybory mają takie same znaczenie jak wybór Dody Elektrody czy Mandaryny. Niemniej jednak, wierzmy w moc zbawczą iksika na papierku. Wszak podobny symbol, obrócony o pół kąta prostego, wywołuje nie mniejsze emocje. I to jak długo.

# luciusz

28.09.2005 17:05

C I U L ? Tak?

REKLAMA

# Arka 1

28.09.2005 17:23

Gdyby bylo z 8 partii prawicowych to niepotrzebna byłaby lewica.Sami obnazyliby wszystkie wdzięki Polaków -szczególnie katolików i patriotów.Szkoda tylko tego trzepniętego na smutno Macierewicza.
Cieszy mnie że wreszcie słowo -moi przyjaciele ,lub nasi przyjaciele w wymiarze PiS i PO ma taki szlachetny wymiar.

# Lider Platformy Obywatelskiej

28.09.2005 20:02

Wiecie co dla mnie teraz Donald jest jedyną sensowną opcją dlatego iż Kaczora hasło wyborcze napawa mnie przerażeniem
SILNY PREZYDENT - UCZCIWA POLSKA osobiście wolał bym odwrotnie SILNA POLSKA UCZCIWY PREZYDENT czyzby donald zapowiadał już w półsłowach co ma zamiar robić (bezprawie na całego)

# karolcia

28.09.2005 20:46

A ja dalej będe agitowała za Pawłem Stanczykiem.Jest wspaniałym kandydatem na posła. A w przyszłości może i na Prezydenta. Jest zdrowo ambitny i sto razy lepszy niż KAZNOWSKI I MIERZEJESKA RAZEM WZIĘCI. Drugiego tak uczynnego i uczciwego gościa nie znajdziecie.

REKLAMA

# Pochwal i siebie

28.09.2005 21:55

Tylko Stańczyk i Stańczyk . Nawet SLD aż tak się nie przechwalało.

# Piotr Dąbrówka W

29.09.2005 08:49

Karolcia kampania samorządowa jest za rok :) spokojnie.
Tak z ciekawości w czym był taki uczynny :)

# Kornelia

29.09.2005 13:35

Nie chcę mówić o uczynności Stańczyka, ale jak byście popatrzyli wokół to zobaczyć można, że jako jedyny po sobie posprzątał i nie widać już plakatów które zaśmiecają i tak zasyfiały już Tarchomin. A ciekawa jestem czy plakaty Mierzejewskiej będą wisiały aż do wyborów samorządowych??

REKLAMA

# Pochwal i Siebie

30.09.2005 10:37

No tak Tarchomin jest zasyfiały ,a tylko Stańczyk najlepszy !! Viva Stańczyk , viva PIS ! Wszyscy to debile ,a tylko Stańczyk najlepszy !
A ty Karolcia zmykaj z Tarchomina jeśli uważasz ,że on zasyfiały. Nie wiem gdzie ty mieszkasz bo ja nie uważam ,że Tarchomin jest zasyfiały. Być może ze swojego okna masz widok na śmietnik.

# Piotr Dąbrówka W

30.09.2005 12:12

Kornelia dlaczego nie chcesz pisać o uczynnosci Stańczyka. Przeciez napisałaś o nim " Drugiego tak uczynnego i uczciwego gościa nie znajdziecie".
Napisz nam jaki jest uczynny. Wszyscy chcą sie dowiedzieć :)

# Poszukiwacz sensacji

02.10.2005 23:06

Ja widać obie Panie o osobistych doznaniach nie chcą mówić, w końcu facet przystojny prezentuje się nieźle.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe