Forum › Białołęka
Dopisujcie sie
# Marian 28.09.2005 15:11 |
|
jak pokazaly wybory w nowych osiedlach jest zdecydowana przewaga wyborcow PO. niestety wielu z nich jest zameldowanych gdzie indziej i nie glosowali. Jeszcze tylko dzis i jutro mozecie dopisac sie w urzedzie dzielnicy do listy wyborcow na wybory prezydenckie. zrobcie to. Ratujcie Polske przed Kaczorami!
|
# Mieszkaniec 28.09.2005 15:56 |
|
Ratujcie posadki komuś, ratujcie!
Dla zwykłego oglądacza telewizora, ze mną włącznie - oczywiście, najbliższe wybory mają takie same znaczenie jak wybór Dody Elektrody czy Mandaryny. Niemniej jednak, wierzmy w moc zbawczą iksika na papierku. Wszak podobny symbol, obrócony o pół kąta prostego, wywołuje nie mniejsze emocje. I to jak długo. |
# luciusz 28.09.2005 17:05 |
|
C I U L ? Tak?
|
# Arka 1 28.09.2005 17:23 |
|
Gdyby bylo z 8 partii prawicowych to niepotrzebna byłaby lewica.Sami obnazyliby wszystkie wdzięki Polaków -szczególnie katolików i patriotów.Szkoda tylko tego trzepniętego na smutno Macierewicza.
Cieszy mnie że wreszcie słowo -moi przyjaciele ,lub nasi przyjaciele w wymiarze PiS i PO ma taki szlachetny wymiar. |
# Lider Platformy Obywatelskiej 28.09.2005 20:02 |
|
Wiecie co dla mnie teraz Donald jest jedyną sensowną opcją dlatego iż Kaczora hasło wyborcze napawa mnie przerażeniem
SILNY PREZYDENT - UCZCIWA POLSKA osobiście wolał bym odwrotnie SILNA POLSKA UCZCIWY PREZYDENT czyzby donald zapowiadał już w półsłowach co ma zamiar robić (bezprawie na całego) |
# karolcia 28.09.2005 20:46 |
|
A ja dalej będe agitowała za Pawłem Stanczykiem.Jest wspaniałym kandydatem na posła. A w przyszłości może i na Prezydenta. Jest zdrowo ambitny i sto razy lepszy niż KAZNOWSKI I MIERZEJESKA RAZEM WZIĘCI. Drugiego tak uczynnego i uczciwego gościa nie znajdziecie.
|
# Pochwal i siebie 28.09.2005 21:55 |
|
Tylko Stańczyk i Stańczyk . Nawet SLD aż tak się nie przechwalało.
|
# Piotr Dąbrówka W 29.09.2005 08:49 |
|
Karolcia kampania samorządowa jest za rok :) spokojnie.
Tak z ciekawości w czym był taki uczynny :) |
# Kornelia 29.09.2005 13:35 |
|
Nie chcę mówić o uczynności Stańczyka, ale jak byście popatrzyli wokół to zobaczyć można, że jako jedyny po sobie posprzątał i nie widać już plakatów które zaśmiecają i tak zasyfiały już Tarchomin. A ciekawa jestem czy plakaty Mierzejewskiej będą wisiały aż do wyborów samorządowych??
|
# Pochwal i Siebie 30.09.2005 10:37 |
|
No tak Tarchomin jest zasyfiały ,a tylko Stańczyk najlepszy !! Viva Stańczyk , viva PIS ! Wszyscy to debile ,a tylko Stańczyk najlepszy !
A ty Karolcia zmykaj z Tarchomina jeśli uważasz ,że on zasyfiały. Nie wiem gdzie ty mieszkasz bo ja nie uważam ,że Tarchomin jest zasyfiały. Być może ze swojego okna masz widok na śmietnik. |
# Piotr Dąbrówka W 30.09.2005 12:12 |
|
Kornelia dlaczego nie chcesz pisać o uczynnosci Stańczyka. Przeciez napisałaś o nim " Drugiego tak uczynnego i uczciwego gościa nie znajdziecie".
Napisz nam jaki jest uczynny. Wszyscy chcą sie dowiedzieć :) |
# Poszukiwacz sensacji 02.10.2005 23:06 |
|
Ja widać obie Panie o osobistych doznaniach nie chcą mówić, w końcu facet przystojny prezentuje się nieźle.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.