REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Dni otwarte w szkole, wybiera się ktoś?

# Julaaaa

17.01.2020 10:08

Cześć, 19 stycznia są dni otwarte w szkole te vizja przy ul gładkiej czy ktoś z was się wybiera? szukam towarzystwa :)

# Bacha

19.01.2020 12:09

A to nie za szybko? Jest jeszcze czas przecież...

# Julaaaa

19.01.2020 15:26

Jest czas to prawda, ale zamierzam odwiedzić kilka szkół przed podjęciem decyzji, więc wolę zacząć za wcześnie niż za późno

REKLAMA

# Rocha

19.01.2020 20:48

Nie jest za wcześnie skoro szkoła organizuje dni otwarte to znaczy, że już rozpoczyna nabór. Moja córka chodzi do TE Vizji ale w centrum. Nie byliśmy na dniach otwartych, ja wszystko się dowiedziałam telefonicznie.

# Anka Kiki

20.01.2020 10:13

Szkoły prywatne nie sa z gumy, ja na twoim miejscu też bym już się zajęła tematem, bo później może zabraknąć miejsc w szkole na której będzie ci zależało

Mauricia

25.03.2020 15:24

Zawsze można właśnie przez telefon się wszystkiego dowiedzieć, ja tak dokładnie dopytałam miłej pani co mogą zaoferować mojemu synowi. Mają tu dużo zajęć dodatkowych i to mega ciekawych!

REKLAMA

Elizka

26.03.2020 08:54

Trzeba będzie szybko rezerwować:D W sumie rzeczywiscie te bardziej polecane szkoły mogą być oblegane, a jak wam zależy na konkretnej to warto już robić rezerwacje. Ja na pewno postawie na Te Vizje, ale jeszcze mamy na to czas z synem:)

Spidi

29.04.2020 14:39

No i to mi się podoba, fajnie, że organizuje się dni otwarte dla rodziców. Ja i tak wybrałam Te Vizje, mimo tego, że nie byłam na takim pokazie oferty szkoły. Miałam z kolei wcześniej dużo poleceń od znajomych, więc doskonale wiedziałam jak tu wszystko wygląda. Córka jest w drugiej klasie, ale już sobie wszystko chwali.

Andzia09

22.05.2020 11:44

Dobrze wiedzieć;) podejrzewam, że przez to wszystko szkoły nauczą się prowadzić niektóre zajęcia w 100% przez internet, więc może i za kilka lat część nauki normalnie będzie prowadzona online, a część stacjonarnie.

REKLAMA

Ignis12

25.05.2020 11:02

Teraz nie ma o tym mowy, ale zawsze można zadzwonić, podpytać. Samo sprawdzenie jak radzi sobie szkoła w czasie wirusa na pewno coś więcej wam o tym powie, w końcu jest to sytuacja kryzysowa. Tu Te Vizja sprawdza się super. Syn wcale nie jest po tyłach z programem, zajęcia terminowo przeprowadzane, tylko że przez internet.

Specjaliss

22.06.2020 08:51

Dobry pomysł na pokazanie się rodzicom, jednak pewnie nie każda szkoła takie coś robi. Jak okoliczne szkoły będą organizować dni otwarte na pewno się wybiorę i zapoznam się z ich ofertą. Jak widać wybór szkoły podstawowej jest bardzo ważny, ale też zawsze można ją zmienić przecież.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni