Forum › Białołęka
drugastrona 09.01.2020 17:18 |
|
Zniszczenie wydmy to skandal. Fajnie by było się dowiedzieć z nazwiska, co za debil to przyklepał.
|
# norbitek 10.01.2020 08:36 |
|
Zawsze myślałem, że tramwaj przez Tarchomin zakończy się pętlą na Winnicy którą chyba teraz będą budować. A tu autor wspomina coś o dociągnięciu torów do Modlińskiej.
Ktoś może coś wie więcej na ten temat? |
drugastrona 10.01.2020 12:27 |
|
Tak, ma być pętla na Winnicy, blisko Modlińskiej. Światowida ma być dociągnięta do Modlińskiej, nie tory. Ale to jeszcze nie teraz. Obecna budowa nie dotyczy budowy pętli i wpięcia Światowida w Modlińską.
|
# jolka1 10.01.2020 13:58 |
|
Skoro na tym odcinku robią Światowida dwujezdniową, to ja rozumiem, że jest to wstęp do zarzuconej koncepcji, by cała Światowida była dwujezdniowa. Tyko wówczas to ma sens.
|
# norbitek 10.01.2020 14:23 |
|
Mam nadzieję, że jak najszybciej poszerzą Światowida. Niestety mam obawy czy stanie się ona główną/zbiorczą ulicą Tarchomina. Pewnie większość dalej będzie zatykała Odkrytą, Nowodworską i Świderską które niestety za szerokie nie są i nie będą.
|
drugastrona 10.01.2020 17:07 |
|
Myślę, że większość mieszkańców nie chce mieć drugiej Sokratesa na osiedlu i uważać na miszczów kierownicy śmigających 130 na godzinę, bo jest szeroko. W tej chwili nie ma potrzeby budowy drugiej jezdni. Nie poprawi ona ruchu, bo i tak przecież jest seria sygnalizacji od Myśliborskiej do Modlińskiej. Pieniądze wyrzucone w błoto z krzywdą dla osiedla.
|
# Xyz 10.01.2020 19:59 |
|
Pieniądze wyrzucone w błoto to będą, gdy ta dwupasmowka nie bedzie dokonczona. Gdy sie mowi a, to trzeba powiedzieć b.
|
# Monika25 13.01.2020 21:49 |
|
Cześć panowie, mam na imie Monika 25 lat. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu. Więcej moich zdjęć można zobaczyć na moim profilu : https://wyspakobiet.eu/monia25
|
# _tomek 13.01.2020 23:57 |
|
#norbitek napisał(a) 10.01.2020 14:23 Pewnie większość dalej będzie zatykała Odkrytą, Nowodworską i Świderską które niestety za szerokie nie są i nie będą. A wiesz dlaczego większość wybiera Odkrytą/Świderską? Bo tam nie ma świateł co 500 metrów. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.