Forum › Bielany
Dentysta dla dzieci, Bielany.
mokka 23.02.2017 13:45 |
|
W klinice na Lektykarskiej 32 u Zbigniewa Kowalika są aktualnie bezpłatne przeglądy dla dzieci! W przedszkolu u mojego szkraba była pogadanka prowadzona przez panie z kliniki z której się o tym dowiedzieliśmy. Jako, że Malwinka na szczęście nie obawia się zbytnio dentystów i że minęło kilka miesięcy od ostatniej wizyty zamierzamy się tam na to wybrać. Czy ktoś już był na takim przeglądzie i może się podzielić opinią?
|
# winika 09.03.2017 14:48 |
|
Ja byłam, jestem zadowolona szczególnie polecam dr Kołodziejską - ma bardzo dobre podejście do dzieci
|
# Kajanna 23.06.2017 09:05 |
|
A czy ktoś wie jakie podejście do dzieci ma http://fachowydentysta.pl/uslugi-ortodoncja/? bo byłam ostatnio u bardzo niemiłego lekarza i już nigdy tam nie wrócę, a właśnie ten gabinet bardzo mi polecają.
|
# DasHandy 30.09.2017 10:56 |
|
A spróbujcie moze w gabinecie Ratyńscy Dental Clinic ? Są tu na prawdę świetni specjaliści . Ja byłam z moją córeczką , bo miała lekko ząbki górne wysunięte do przodu , przez co czasami przygryzała sobie wargi do krwi :(
|
# Alla 14.01.2018 17:36 |
|
A, ta klinika jest na prawe bardzo dobra! Miałam tam ósemkę usuwaną i bardzo dobrze i delikatnie to zrobili. Lepszego miejsca na taki zabieg nie mogłam mieć! polecam!
|
# Barbara70 31.01.2018 18:27 |
|
Ja w gabinecie Ratyńscy Dental Clinic miałam leczone zęby , czy to zachowawczo z samym tylko wypełnieniem czy też kanałowe leczenie z użyciem mikroskopu . Zabieg bezbolesny ;) A gabinet bardzo polecam ze względu na podejscie do pacjenta oraz pełen profesjonalizm dentystów ;)
|
# jessica 01.02.2018 12:54 |
|
a ja mam złę wspomnienia, przez trzy tygodnie zapalenie po wizycie
|
# Lorde 15.03.2018 11:41 |
|
Na prawdę ? nie można chodzić z zapaleniem przez 3 tygodnie po wizycie :] a mówię to ja jako osoba , która swoje z zębami przeszła bardzo duuużo. Ze stanem zapalnym da się chodzić max 3 dni . Jeśli czujesz stan zapalny t wracasz prędko do dentysty. Przy takich infekcjach ból jest taki ,że można po ścianach chodzić. nawet ketonal nie pomaga. No chyba ,ze sięgasz po tramale , olfeny i inne cudowne rzeczy . A co do stomatologii dziecięcej to Ratyńscy Dental Clinic mają ją bardzo dobrą. Z dzieckiem byłam jak miało skończone 3 latka.
|
# Maria.Leska 15.03.2018 21:37 |
|
sprzedam temperówki stalowe po 7
polecam wspaniale się nimi temperuje dobrze tesz wpływają na porost cyckuf ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona |
# blind girl 20.05.2018 18:59 |
|
W Ratyńscy Dental Clinic można leczyć zęby u maluchów od 18 miesiąca życia o ile dobrze pamiętam. jak ktoś ma wątpliwości to niech lepiej zajrzy na ich stronę. W każdym razie podejście do dzieci mają bardzo dobre :)
|
# syffff reklamaaa 21.05.2018 09:33 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , ... |
denmar 31.10.2024 13:55 |
|
Zobacz https://plejaj.pl/zalety-systematycznego-uczeszczania-do-dentysty/ polecam.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.