REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Mephistofeles

06.10.2012 15:20

Panie Marszałku, zadaj Pan pytanie czysto retoryczne, bo oczywistym jest, że twór ten stanowi oczywiste naruszenie Konstytucji RP zwłaszcza, że działa tam gdzie podatnicy płaca za światło.

# Młoda ateistka

06.10.2012 15:22

Osobiście jestem osobą młodą (16 lat) ale mam swój rozum i widzę, co się dzieje. Jestem ateistką i odczuwam chociażby w szkole na własnej skórze dyskryminację osób niewierzących. Jest to okropne! Żyję z nadzieją, że kiedy będę dorosła i będę posiadała dzieci, to nie będą musiały one znosić tego, co przyszło znosić mi. Żywię też nadzieję na to, że doczekam się czasów, w których stanowiska urzędnicze będą obejmować ludzie, którym wiara (jakakolwiek by nie była) nie będzie przysłaniać oczu podczas wykonywania pracy. Bo urzędnik jakby nie było, powinien kierować się prawem i zasadami moralnymi a nie religijnymi.

# Paweł z Askenazego

06.10.2012 18:21

A ja ateistą nie jestem, ale podzielam poglądy pana Marszałka. No i zainteresowała mnie kolekcja korkociągów. Ciekawe hobby.

REKLAMA

# 2lukasz81

11.02.2013 14:00

Panie Marszałku znamy Pana od wielu lat i to na tyle, że z całą pewnością możemy o Panu powiedzieć - człowiek o poglądach lewicowych z dużym stażem. W swojej karierze politycznej pełnił Pan różne funkcje i czy to z ramienia PZPR, SLD czy SDRP. Nie walczy Pan z KK w tym i z Krzyżem tak jak to robi Palikot, ale w swoim czasie zawsze Pan trochę z ostrożna oliwy do ognia podpalającego KK a tym samym i nas wierzących Polaków dolewa. Ten powyższy Pana felieton jest dobrym tego przykładem. Diabeł wszak, to inteligentna bestia.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025