Forum › Warszawa
# Mephistofeles 06.10.2012 15:20 |
|
Panie Marszałku, zadaj Pan pytanie czysto retoryczne, bo oczywistym jest, że twór ten stanowi oczywiste naruszenie Konstytucji RP zwłaszcza, że działa tam gdzie podatnicy płaca za światło.
|
# Młoda ateistka 06.10.2012 15:22 |
|
Osobiście jestem osobą młodą (16 lat) ale mam swój rozum i widzę, co się dzieje. Jestem ateistką i odczuwam chociażby w szkole na własnej skórze dyskryminację osób niewierzących. Jest to okropne! Żyję z nadzieją, że kiedy będę dorosła i będę posiadała dzieci, to nie będą musiały one znosić tego, co przyszło znosić mi. Żywię też nadzieję na to, że doczekam się czasów, w których stanowiska urzędnicze będą obejmować ludzie, którym wiara (jakakolwiek by nie była) nie będzie przysłaniać oczu podczas wykonywania pracy. Bo urzędnik jakby nie było, powinien kierować się prawem i zasadami moralnymi a nie religijnymi.
|
# Paweł z Askenazego 06.10.2012 18:21 |
|
A ja ateistą nie jestem, ale podzielam poglądy pana Marszałka. No i zainteresowała mnie kolekcja korkociągów. Ciekawe hobby.
|
# 2lukasz81 11.02.2013 14:00 |
|
Panie Marszałku znamy Pana od wielu lat i to na tyle, że z całą pewnością możemy o Panu powiedzieć - człowiek o poglądach lewicowych z dużym stażem. W swojej karierze politycznej pełnił Pan różne funkcje i czy to z ramienia PZPR, SLD czy SDRP. Nie walczy Pan z KK w tym i z Krzyżem tak jak to robi Palikot, ale w swoim czasie zawsze Pan trochę z ostrożna oliwy do ognia podpalającego KK a tym samym i nas wierzących Polaków dolewa. Ten powyższy Pana felieton jest dobrym tego przykładem. Diabeł wszak, to inteligentna bestia.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.