REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Czy koniec Zienteckiej ???

# zwykła

12.06.2006 08:37

Dzis jest bohaterką Wyborczej-Mieszkanie na rodzinny dramat to tytuł opowieści o kombinacjach mieszkaniowych.Autorka powinna zadać podstawowe pytanie : czy mamusia sprzedała mieszkanie swoje by przeprowadzić się do Warszawy ,czy może oddała na rzecz miasta z którego się wyprowadzila ? (hi,hi ,hi ).W tę bzdure zaden dorosły mieszkaniec napewno nie wierzy.
Czy osoba której podlega 1,2 tys szkół , 22 tys nauczycieli ,i 11 tys innych pracowników to godny wzór do nasladowania dla patriotów członków PiSu którzy chcą wychowywać naród ?
Czy miesci się w kryteriach slubowania nauczycielskiego ?
Ciekawi mnie jeszcze jedno zapis autorki ...Na tak ważne stanowisko zglosilo ją Prawo i Sprawiedliwość-partia, do której nalezała przed objeciem urzedu.
NO,A TERAZ TO NALEŻY ???
Kolejny amator kwasnych jabłek to jej następca na stołku Vice burmistrza Dariusz Ostrowski.Rzekł on o swej (jeszcze przełozonej )-Ma ogromne zaslugi dla naszej dzielnicy..Za to powinna dostać kilka mieszkań uważa Dariusz Ostrowski (PiS ). Może i żlobek ?
Jako pracownik oświaty mówie krótko ...pogonić ze stanowiska i to szybko bo wkrótce okaże sie że na Białołęce nie ma PiSu.
Po wypowiedzi Ostrowskiego wiem czym winno sie płacić za pseudo zasługi.Wstyd.

# baczek

12.06.2006 11:59

Pazerność to choroba nie omijająca żadnej partii i organizacji.

# Jurek

12.06.2006 19:55

Ta wypowiedż Ostrowskiego to następna kompromitacja PIS-u
Dlaczego takie matoły sa na stanowiskach

REKLAMA

# megi

12.06.2006 22:55

naprawde Ostrowski tak powiedział?! Gdzie to słyszeliście?

# parasol

13.06.2006 08:25

Megi -nie słyszeliście tylko czytaliście w Wyborczej -Stołecznej.Tak to jest jeśli za białołęcką oświate odpowiada inspektor Bhp.Dziwisz sie że dzieci boją się szkoły ?
Ja zastanawiam się co on weżmie na koniec kadencji dla siebie-ile mieszkań ?

# klara

13.06.2006 21:55

Zastanawiam się skąd w Was tyle agresji? Wierzycie we wszystko co napisano w prasie? Obrażacie ludzi i nawet jesli oni nie maja racji, to mozna wszysko nazwać inaczej! A gdyby o Tobie parasol publicznie ktos napisał ześ cymbał? Ciekawe jakbyś sie czuł. I tak dla pewności - nie jestem w żadnej partii, nie kandyduję, ale mam trochę poczucia przyzwoitości i tak zwanej kultury.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe