Forum › Białołęka
Czy koniec Zienteckiej ???
# zwykła 12.06.2006 08:37 |
|
Dzis jest bohaterką Wyborczej-Mieszkanie na rodzinny dramat to tytuł opowieści o kombinacjach mieszkaniowych.Autorka powinna zadać podstawowe pytanie : czy mamusia sprzedała mieszkanie swoje by przeprowadzić się do Warszawy ,czy może oddała na rzecz miasta z którego się wyprowadzila ? (hi,hi ,hi ).W tę bzdure zaden dorosły mieszkaniec napewno nie wierzy.
Czy osoba której podlega 1,2 tys szkół , 22 tys nauczycieli ,i 11 tys innych pracowników to godny wzór do nasladowania dla patriotów członków PiSu którzy chcą wychowywać naród ? Czy miesci się w kryteriach slubowania nauczycielskiego ? Ciekawi mnie jeszcze jedno zapis autorki ...Na tak ważne stanowisko zglosilo ją Prawo i Sprawiedliwość-partia, do której nalezała przed objeciem urzedu. NO,A TERAZ TO NALEŻY ??? Kolejny amator kwasnych jabłek to jej następca na stołku Vice burmistrza Dariusz Ostrowski.Rzekł on o swej (jeszcze przełozonej )-Ma ogromne zaslugi dla naszej dzielnicy..Za to powinna dostać kilka mieszkań uważa Dariusz Ostrowski (PiS ). Może i żlobek ? Jako pracownik oświaty mówie krótko ...pogonić ze stanowiska i to szybko bo wkrótce okaże sie że na Białołęce nie ma PiSu. Po wypowiedzi Ostrowskiego wiem czym winno sie płacić za pseudo zasługi.Wstyd. |
# baczek 12.06.2006 11:59 |
|
Pazerność to choroba nie omijająca żadnej partii i organizacji.
|
# Jurek 12.06.2006 19:55 |
|
Ta wypowiedż Ostrowskiego to następna kompromitacja PIS-u
Dlaczego takie matoły sa na stanowiskach |
# megi 12.06.2006 22:55 |
|
naprawde Ostrowski tak powiedział?! Gdzie to słyszeliście?
|
# parasol 13.06.2006 08:25 |
|
Megi -nie słyszeliście tylko czytaliście w Wyborczej -Stołecznej.Tak to jest jeśli za białołęcką oświate odpowiada inspektor Bhp.Dziwisz sie że dzieci boją się szkoły ?
Ja zastanawiam się co on weżmie na koniec kadencji dla siebie-ile mieszkań ? |
# klara 13.06.2006 21:55 |
|
Zastanawiam się skąd w Was tyle agresji? Wierzycie we wszystko co napisano w prasie? Obrażacie ludzi i nawet jesli oni nie maja racji, to mozna wszysko nazwać inaczej! A gdyby o Tobie parasol publicznie ktos napisał ześ cymbał? Ciekawe jakbyś sie czuł. I tak dla pewności - nie jestem w żadnej partii, nie kandyduję, ale mam trochę poczucia przyzwoitości i tak zwanej kultury.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.