Forum › Legionowo i Jabłonna
# Tomasz 18.06.2015 17:36 |
|
A co na budowie tej dużej galerii na Bukowcu? Gruz wywieźli,ale nie ogrodzili jeszcze?
|
# mała Ala 19.06.2015 18:07 |
|
czy w galerii będą ruchome schody?-pierwsze w Legionowie!
|
# marko_o 19.06.2015 21:55 |
|
Sąsiedzi, czyli ten wiejski żółty prymityw?
|
Daro 20.06.2015 15:56 |
|
#marko_o napisał(a) 19.06.2015 21:55 Sąsiedzi, czyli ten wiejski żółty prymityw? Kolejny raz dajesz świadectwo swojej kultury wyzywając mieszkańców którzy nie godzili się na powstanie parkingu pod ich oknami Wiejski żółty prymityw był cwańszy i potrafił zablokować inwestycję niezgodną z projektem A jak widać to niektórych bardzo boli |
# marko_o 02.07.2015 07:30 |
|
Daro, mnie boli przede wszystkim jak w samym centrum miasta mogła powstać taka żółta kupa. Teraz upudrowana na szaro. Już oczy tak nie bolą ale architektonicznie nadal dno. Pewnie znajomi właściciela podpowiedzieli mu 'Marian' weź coś z tym zrób bo żal pupę ściska. Marian na to: 'Ale mi się podoba' Zmieszanie u rozmówcy i ponowny apel. 'Marian' w końcu odstawił gumiaki, wrzucił sandały, odział przydużą marynarę, ruszył swoim mercedesem na wypasie (dobre auto musi być) do OBI rzucić okiem na jakieś farby, żeby się odczepili.
I tak żółty cygan zrobił się szary. |
# tadeusz 09.07.2015 18:47 |
|
właśnie, w sobotę wybieram się zrobić zdjęcia na budowie, myślę że już ruszyła pełną parą, pytam gdyż tydzień temu nie widziałem maszyn i robotników
|
# tadeusz 05.08.2015 09:25 |
|
nikt nie wie, kiedy otwierają?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.