Forum › Bemowo
# WABUK 03.06.2016 22:33 |
|
Dokładnie jak wyżej. A od Górczewska do zjazdu na S8 to co ? Z ulicy Narwik juz się nie da wyjechać.
|
# Joanna 03.06.2016 23:24 |
|
Jak dają pozwolenia na budowę bloków przy samej ulicy to potem nie mogą jej poszerzyć :/
|
# Gregonio 04.06.2016 13:04 |
|
Projekt poszerzenia tych 100m jest. Miesci sie pomiedzy blokami. Tu brakuje tylko madrej decyzji zeby te 100m zrobic!
|
# Świadomy 05.06.2016 16:10 |
|
A ja jestem przeciwnikiem robienia z Lazurowej autostrady biegnącej równolegle do trasy S8. Lazurowa po przebudowie zrobi z Jelonek getto ogrodzone labiryntem ekranów, płotów i wygrodzeń. Wieczorem dojście z przystanku klausrofobicznymi korytarzami skutecznie zniechęci do korzystania z transportu zbiorowego, na rzecz komunikacji indywidualnej. Nawet zakupy w Kauflandzie zmuszą do jazdy samochodem. Dlaczego zdemoralizowani urzędnicy serwują mieszkańcom życie w zdegradowanej przestrzeni publicznej. Wiem że jesteście zwykłymi lobbystami i nie uznajecie żadnej świętości. Wykorzystujecie swoje pozycje aby zapewnić zarobek firmom. Tylko dlaczego kosztem tych którzy was utrzymują płacąc podatki.
|
# czekam na przebudowę 06.06.2016 02:12 |
|
KONIECZNIE przedłużyć aż do skrzyżowania z S8! Musi zniknąć wąskie, korkujące się gardło na wysokości ul. Narwik/Pełczyńskiego.
Tak, będą wrzaski, ale nie ma co się nimi przejmować. Zawsze ktoś protestuje, obojętne co chcą budować. Olać! |
# to se jeszcze poczekasz 06.06.2016 12:02 |
|
KONIECZNIE przeznaczyć po jednym pasie na buspas. Musi powstać wąskie gardło dla tranzytu, priorytet mają mieć wyjazdy z osiedli.
Tak, będą wrzaski, ale nie ma co się nimi przejmować. Zawsze ktoś protestuje, obojętne co chcą zwężać. Olać! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.