Forum › Wawer
# gość 10.04.2015 12:27 |
|
po asfalcie wygodniej
|
# samochodzik 10.04.2015 16:08 |
|
No właśnie po co budować ścieżki jak i tak te barany jeżdżą obok niej czyli po jezdni.
|
# miłośnik_motyk 13.04.2015 11:57 |
|
#samochodzik napisał(a) 10.04.2015 16:08 Dokładnie. Poza słowem "barany" zgadzam się z Tobą. Szkoda pieniędzy na infrastrukturę z której powinno korzystać ok. 10% uczestników ruchu, a w praktyce korzysta mniej niż 2%. Przykładem jest ścieżka na ul. Kadetów.No właśnie po co budować ścieżki jak i tak te barany jeżdżą obok niej czyli po jezdni. Od razu utnę głupie komentarze o kostce i niewygodzie: 1. Jeżdżę tą ścieżką i jakoś żyję, a rower się nie zniszczył. 2. Kierowca samochodu jak ma nierówną drogę to nadal po niej jedzie, a nie po chodniku (bo lepszy) więc szanowni rowerzyści mogliby się tak samo stosować do zasad. Kostka jest tańsza od asfaltu i łatwiej naprawialna. To ze projekt w BP jest drogi wynika z długości odcinka, a nie z zastosowanych materiałów. |
# krzak 20.04.2015 19:08 |
|
potrzebują rowerów
|
# macpol 25.04.2015 18:42 |
|
Poprzednik napisał, że niepotrzebna jest ścieżka na Kadetów - to bzdura - jest nie wykorzystywana w pełni ponieważ nie ma do niej dojazdu. Brak łączności komunikacyjnej od ścieżki na Mrówczej, brak ścieżki na Trakcie Lubelskim i na Kadetów ścieżka się urywa przy kościele. Ja korzystam z tej ścieżki codziennie.
|
# miłośnik_motyk 27.04.2015 10:06 |
|
#macpol napisał(a) 25.04.2015 18:42 Biedaku jak mi Ciebie żal.Poprzednik napisał, że niepotrzebna jest ścieżka na Kadetów - to bzdura - jest nie wykorzystywana w pełni ponieważ nie ma do niej dojazdu. Brak łączności komunikacyjnej od ścieżki na Mrówczej, brak ścieżki na Trakcie Lubelskim i na Kadetów ścieżka się urywa przy kościele. Ja korzystam z tej ścieżki codziennie. Nie możecie dojechać do ścieżki na Kadetów inaczej jak inną ścieżką ? I to powoduje że gdy ścieżka już się zacznie nadal większość (a w godzinach dojazdów do pracy - praktycznie wszyscy) kotłujecie po jezdni zamiast po ścieżce ? Coś nie tak chyba z logiką. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.