Forum › Białołęka
CZAJKA
# piotrek 16.11.2006 19:06 |
|
Wszyscy kaddydaci z PO w hasłach przedwyrobczych głosili, że są przeciwko rozbudowie czajki i przeciwko budowie spalarni, w miejscu wiadomym.
ja też. ALE!!! Nieuchronnym jest zlokalizowanie tego typu inwestycji gdzieś. huta luchinia, pancerz-tam tez padały propozycje. w przyszłym roku ujma europejska nałoży srogie kary( urzędole nie przejmują sie tym, bo to z naszych podatków pójdzie. ale w zamian można by było zbudować, odrestaurować, wspomóc, itd, wiele potrzebnych instytucji, typu szpitale, żłobki, przedszkola , szkoły , itd, itp. stanie się tak z pewnością, bo: nie zdążą z wybudowaniem oczyszczalni w terminie w innym miejscu. pozostaje rozbudowa, może bez spalarni w wiadomym miejscu, i tu zacznie się dramat. Hanna powie tak, a nasi radni z PO co powiedzą nie? nie wiem, ale hasła przeciwko rozbudowie mogą być ością w pomoście miasto- dzielnica, i tak będzie. zobaczymy, ale przyszłośc jest nieciekawa. Forum zawrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
# Skorpion 16.11.2006 19:16 |
|
Te głupotki teraz nie są ważne bo palnciki z gospodarności(z małej litery bo mały szacunek mam dla nich )będą to wykorzystywac dla ratowania czterech liter i ciągłego mącenia bo tylko to mogą robić żeby uchronic sie przed rozliczeniem za bezwład i spieprzone inwestycje................
|
# wyborca 16.11.2006 19:20 |
|
Przemawia przez ciebie Skoropion uraz osobisty do ludzi Gopodarności. Inteligenty gość z ciebie a chama z siebie robisz
|
# piotrek 16.11.2006 19:22 |
|
a skorek napisał palnciki, nie palanciki, więc nic brzydkiego nie napisał.
|
# żyd 16.11.2006 20:09 |
|
odbiegamy od tematu. tymczasem POwcy juz lapy powoli od czajki umywają. "te głupotki" - piszą. Gratuluję wyborcom PO. Znów was wyruchali. I to na oczach wszystkich.
|
# yyy 16.11.2006 21:12 |
|
Skorpionie (dobre pseudo) jestem pewny, że zabraknie ci odwagi powiedziec mieszkańcom, że obietnice w sprawie Czajki to głupotki, i jeśli panowie Kaznowski i Pelc się nie wywiążą to będą mieli przechlapane. A znam niektórych z nich i są zdeterminowani. Zresztą tak wysokie poparcie dla Pelca nie było przecież przypadkowe
|
# matematyk 17.11.2006 08:31 |
|
Zwłaszcza, że w poprzednich wyborach Pelc mial 200 glosow poparcia a teraz w samej choszczowce 500. Olimpiady tu nie zadecydowaly/. Ludzie licza na Czajke. A tu dupa.
|
# czaja 21.11.2006 10:39 |
|
Zgadza się - będzie wielka dupa.
Bo nikt nie odważy się zablokować czajki. Co więcej - spalarnia też powstanie, bo nowe pijawki dopiją się do pieniędzy ze spalania gówna z całej polski. Znowu wyborcy zostali wyr..ani. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.