REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Cosmedica na Terespolskiej

# Wujkowa

16.05.2016 20:38

Jakie są Wasze opinie na temat tej sieci aptek? Moim zdaniem nie ma można wyobrazić sobie lepszego miejsca na robienie lekowych zakupów. Obsługa jest fantastyczna, ceny dobre i szalone promocje, gdzie można za grosze zdobyć super produkty. Właśnie wróciłam z apteki, do której mam najbliżej i powiem Wam, że nie spodziewałam się tego, że w aptece mogę liczyć również na fachową pomoc odnośnie wyboru dermokosmetyków najlepszych dla mojej cery! (www.cosmedica.pl)

# Poli

18.05.2016 13:28

Mam aptekę z tej sieci pod nosem, na ulicy Terespolskiej i w sumie bardzo mnie to cieszy. Podoba mi się ich podejście do klienta, fachowość i profesjonalizm. Mam takie odczucie, że jest to apteka skonstruowana dla współczesnego człowieka, który żyje w pędzie, jednak uporządkowanym Wesołek Nie lubię stać w kolejkach i tam prawie nigdy to się nie zdarza, jestem łowcą promocji i tam często takie się pojawiają, naprawdę rewelacyjne. Lubię też być traktowana poważnie i móc w takich miejscach liczyć na pomoc, kiedy na przykład jestem tuż przed wizytą u lekarza, na które niejednokrotnie trzeba chwilę czekać, a potrzebuję jakiejś pomocy zapobiegawczej, żeby nie rozchorować się jeszcze bardziej

# Lemar

30.05.2016 15:50

Pełen profesjonalizm. Asortyment ułożony przejrzyście, łatwo odnaleźć to, czego się szuka. Obsługa - kompetentna i uprzejma (pan umiał odpowiedzieć na pytanie o konkretny lek - w jakiej postaci jest sprzedawany i jakie ma właściwości). Nie zbywają klienta, potrafią nawiązać z nim kontakt, udzielenie informacji nie jest problemem. Ceny również niezbyt wygórowane.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025