Forum › Białołęka
Coś o kierowcach
# Maryjan 25.09.2006 08:06 |
|
[ŻW] Policja pozwoli jechać szybciej
autor: Piotr Borowiec, Sebastian Sulowski, mz, 2006-09-23, Ostatnia aktualizacja: 2006-09-25 "Dobra wiadomość dla kierowców, którzy nie lubią wlec się po mieście. Już wkrótce po niektórych ulicach będą mogli jeździć nawet o 30 km/h szybciej." Pokażcie palcem kogoś z wyjątkiem pieszych i rowerzystów przestrzegających jakichkolwiek ograniczeń drogowych. Wszyscy łamią prawo. Są tu dwa interesujące zjawiska. Pierwsze, to uznawanie siebie za osobę niepełnosprawną i parkowanie na specjalnie oznaczonych miejscach. Na zwróconą uwagę - odpowiedź, ja tylko na chwilę. Drugie, to parkowanie gdziekolwiek, np prawie przed drzwiami Champion'a, choć wolnych miejsc w bród. Wniosek pewna część kierowców, płci obojga to półgłówki i buraki. |
# zagadka leśna 26.09.2006 08:39 |
|
to chyba oczywiste, że większość tych kierowców to element napływowy zamieszkujący mocno zurbanizowane tereny Białołęki i wystawiający notorycznie buty na korytarz; na przedmieściach małych miast rozrzuconych we wschodniej polsce nie obowiązuje zbyt wiele przepisów drogowych dlatego też nie sposób nauczyć się poprawnej jazdy w gąszczu samochodów na warszawskich ulicach; prawdziwy warszawski kierowca nie panoszy się tak jak napływowi pracownicy banków lub kas w leclercu, ma swojo godność, niestety buractwo się szerzy wraz ze wzrostem nowych osiedli, jest to tendencja narastająca i nieodwracalna, trzeba się do tego przyzwyczaić i pogodzić z tym, że wchodzi nowe ze słomo wystająco z butów
|
# Matt Riggs 26.09.2006 23:25 |
|
Zagadko leśna, jeśli jesteś taka miastowa i warszawska to dlaczego piszesz jak wieśniak? Czyżbyś była też elementem napływowym ze słomą z butów wystającą? Szanuj się!!!!
|
# zagadka leśna 27.09.2006 08:05 |
|
rigs jesteś tu widać nowy więc z pokoro śledź moje texty i czerp z nich sprawdzone wiadomości na temat elementu napływowego wciskającego sie w każdy zakamarek życia stolicy
jeśli chcesz to moge również wyłożyć ci istote życia politycznego białołęki oraz Who Is Who na tym forum ciekawe spostrzeżenie na temat mojej pisowni... zatem... piszę jak wieśniak? hmmmm... a wieśniaki tak piszo?? |
# Matt Riggs 27.09.2006 23:17 |
|
Jak piszesz tak i czytasz (niezbyt uważnie) - Riggs nie rigs. Spoko z wykładami, bo nie lubię pouczeń. A kim jesteś (na tym forum)? Nowy nie jestem, ale nie o to chodzi.
|
# zagadka leśna 28.09.2006 08:26 |
|
jestem twoim przewodnikiem duchowym, poprowadzę cię za rękę jeśli chcesz :D:D:D:D:D rigsie
|
# Matt Riggs 28.09.2006 20:50 |
|
A dokąd mnie możesz doprowadzić? W swietlaną przyszłość?Zacząłem sie obawiać. Kolejny przewodnik po kilku znanych politykach, którzy obiecywali złote góry. Co za świat. 5xD wyjaśnij przewodniku.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.