REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Tybulec

08.06.2021 14:41

Kupić po taniości poligon w rezerwacie przyrody, a później mieć pretensje do wszystkich, że nie można tam bloków budować.

# Łukasz1111

09.06.2021 08:50

Kto tą działkę należącą do miasta sprzedał ?

# s.r. 67

09.06.2021 09:12

Ta działka, jak wszystkie tereny wojskowe, należała najprawdopodobniej do Skarbu Państwa, a nie miasta.

REKLAMA

# WrednyKocur

10.06.2021 12:41

A między Chmielną, a Złotą SM sprzedała jedyny kawałek zieleni, z którego korzystali jej właśni mieszkańcy. Też pozwolenia na budowę właściciel nie dostał, ogrodził wszystko blachą w uj i jest git - widok w oczy kole, z psem jak złodziej przez wyrwę w płocie trzeba przechodzić, w tak ustronnym miejscu miejscowa menelnia ma swoją metę, za ogrodzeniem stosy butelek i puszek i wali tojką. Jedyne kto się cieszy, to okoliczne ptactwo i kocury na nie polujące. Jest super. Pozdrawiam spółdzielnię - ile wzięliście?

# Christopher

11.06.2021 00:04

Dobry "cfaniaczek" ten okręglicki i spółka. Prokuratura powinna prześwietlić "transparentność" transakcji w drodze której wszedł w posiadanie terenu. A "covidowe" domki rozebrać na jego koszt, ma z czego płacić.

# Thomas Weir

19.06.2021 06:54

Witam drodzy,
Nazywam się Thomas Weir. Jestem prywatnym pożyczkodawcą i inwestorem. Rozumiem, że podczas blokady rząd udzielił pomocy członkom społeczeństwa. dokonano tego poprzez wysłanie większej ilości pieniędzy do banków, aby wesprzeć przedsiębiorstwa i złagodzić koszty utrzymania. odpowiednie banki zainwestowały te pieniądze w międzynarodowe firmy i inne firmy, aby zwiększyć zyski. odmawianie ludziom pożyczek. podążając za tym zrozumieniem, postanowiłem zaoferować pożyczkę małym i dużym firmom, pożyczkę osobistą, pożyczkę na rozpoczęcie działalności gospodarczej i pożyczkę studencką. ma to na celu pomóc ludziom wyjść z utraty biznesu i głodu. . o jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną za pośrednictwem mojego adresu e-mail:thomasweirven@hotmail.com lub przez numer Whatsapp +1(475)2789 324 osobiście i wskaż, ile możesz pożyczyć. Omówię z Tobą ten proces i skieruję Cię na moją platformę internetową, aby zakończyć proces pożyczkowy i otrzymać pożyczkę w ciągu trzech dni roboczych.
z poważaniem,
Tomasz Weir.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA