Forum › Białołęka
# brawo 24.03.2016 12:15 |
|
Panu Wojciechowi Tumaszowi dziękujemy za szybka interwencję. I o to chodzi, nie chcemy takich ozdób stawianych jak się komu podoba
|
# monitoring 24.03.2016 15:50 |
|
Korowaj stawia Tumasz demontuje. Jedyna inicjatywa zakończona sukcesem od kilku lat . Znaleźli antidotum na porażkę.
|
# wyborca 24.03.2016 21:31 |
|
Tak dla budowy trasy olsztyński Grochowski! !!!
Tomasz lepiej tym się zajmij |
tarantula01 25.03.2016 18:06 |
|
Ja też dziękuję za sygnał dany przez FB.
@wyborca Rozumiem, że to zadanie, formalnie należące do Prezydenta/radnych miasta jest dane specjalnie, aby potem napisać, że nic nie zdziałałem? Pozdrawiam Wojciech Tumasz |
tarantula01 25.03.2016 18:06 |
|
Ja też dziękuję za sygnał dany przez FB.
@wyborca Rozumiem, że to zadanie, formalnie należące do Prezydenta/radnych miasta jest dane specjalnie, aby potem napisać, że nic nie zdziałałem? Pozdrawiam Wojciech Tumasz |
# Winnica 26.03.2016 08:35 |
|
To prowokacja. Nawet z błędami (nazwa trasy) napisana. Niech Pan nic nie robi w sprawie budowy trasy, bo PIS ją jeszcze nazwie Trasą Lecha Kaczyńskiego.
|
# Lewandów 26.03.2016 09:47 |
|
Trasa Olszynki Grochowskiej czy Trasa Lecha Kaczyńskiego - szczerze? nie ma to dla mnie znaczenia. Znaczenie ma by w końcu powstała.
Panie Tumasz, zadanie Prezydenta/radnych miasta ale mieszkańcy oczekują lobbowania budowy tej trasy od zarządu dzielnicy/radnych dzielnicy, wiec miło by było w końcu jakieś Państwa próby o budowę tej trasy zobaczyć. |
# Marian 27.03.2016 19:05 |
|
Pawilon przy ul. Książkowej 9 postawiony został na prywatnym gruncie, który właściciel długoterminowo wydzierżawił najemcy. Pawilon jest złożony z płyt warstwowych przez firmę Atlantisystem, która wielokrotnie uzyskiwała wyróżnienia na targach budowlanych. Tego typu pawilon nie jest związany na stałe z gruntem w związku z czym nie jest wymagane pozwolenie na budowę.
Pozdrawiam użytkowników forum. |
# Foldzia 18.05.2016 21:46 |
|
Póki co ten blaszak dobrze się ma, nawet dorobili kawałek chodnika przy wejściu do budki.
|
# Polak 19.09.2016 11:54 |
|
Wasze bloki gdzie zaglądacie sobie nawzajem przez okno są przepiękne, nowobogaccy z kredytem do końca życia. Polski kapitał wam śmierdz, ale McDonaldy i galerie handlowe wam pasują. Tumaszowi gratuluje, donoszenie dobrze ci wychodzi. Ja osobiście nie będę głosować na
człowieka który patrzy jak dokopać drugiemu Polakowi. |
# Precz z brzydotą 19.09.2016 13:59 |
|
#Polak napisał(a) 19.09.2016 11:54 A ja będę głosował na każdego radnego, który będzie walczył z zaśmiecaniem moich Nowodworów. I mam w nosie, jaki kapitał za tym się chowaWasze bloki gdzie zaglądacie sobie nawzajem przez okno są przepiękne, nowobogaccy z kredytem do końca życia. Polski kapitał wam śmierdz, ale McDonaldy i galerie handlowe wam pasują. Tumaszowi gratuluje, donoszenie dobrze ci wychodzi. Ja osobiście nie będę głosować na człowieka który patrzy jak dokopać drugiemu Polakowi. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.