Forum › Warszawa
Biust
# cccx 16.08.2021 10:53 |
|
Hej dziewczyny, macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na poprawę wyglądu biustu? Zależy mi na jakiś sensownych kosmetykach, które będzie można stosować i faktycznie będzie można liczyć na dobre efekty, poprawę jędrności czy wielkości biustu, ale tak żeby dało się uniknąć operacji.
|
# kingaa 17.08.2021 08:46 |
|
Mnie do spróbowania Bust Up Line (bust-up.pl) przekonała koleżanka, po tym jak ją spotkałam po
wakacjach i zobaczyłam jak jej biust się przez ten czas zmienił. Spróbowałam i również byłam mocno zaskoczona tym jak mój biust niesamowicie się może zmienić. Faktycznie jeśli szukacie suplementów, które mogą odmienić wasze piersi to będzie doskonały wybór. |
# kinga1119 07.09.2021 10:57 |
|
Jeśli chodzi o moje doświadczenia to ogólnie byłam zadowolona ze stosowania serum od Bust Up (bust-up.pl) Faktycznie było widać różnice jeśli chodzi o poprawę wyglądu biustu, natomiast obecnie zastanawiam się nad tym, by spróbować także tego suplementu w formie tabletek, może uda się delikatnie poprawić także wygląd i wielkość biustu. Produkt polecany przez lekarzy ze względu na dużą dawkę fitoestrogenów.
|
zika 07.09.2021 17:24 |
|
operacja to na pewno nic dobrego. Kiedys sie nad tym zastanawialam, ale zrezygnowalam. Niby sporo osob robi sobie operacje, a potem ludzie zachwalaja, ale koniec koncow wydaje mi sie, ze jednak mimo wszystko nie warto
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.