Forum › Bemowo
# BartekW 30.11.2020 23:48 |
|
A ja jako młody małżonek i świeżo upieczony mieszkaniec Bemowa korzystałem z niego przez ponad rok. Obecnie faktycznie nie widzę sensu go rozwijać. Ale kiedyś na prawdę był pomocny!
|
# Basia Bem... 01.12.2020 14:42 |
|
#BartekW napisał(a) 30.11.2020 23:48 Jeżeli chodzi o ortografię to ten internet niestety niewiele Ci pomógł.A ja jako młody małżonek i świeżo upieczony mieszkaniec Bemowa korzystałem z niego przez ponad rok. Obecnie faktycznie nie widzę sensu go rozwijać. Ale kiedyś na prawdę był pomocny! |
# rotus 01.12.2020 17:59 |
|
Nawet w szkole podstawowej nr 82 oddalonej od ratusza o 100 m nie można było nigdy dołączyć.
|
# Bemowiak 02.12.2020 13:49 |
|
Ten internet to od zawsze było straszne dno, wiecznie albo nie działał albo ledwo co. Natomiast jakim to trzeba być życiowym nieudacznikiem i patachalem, przyjezdnym wsiurem zeby nie było kogoś stac zapłacić te kilkadziesiąt zł miesięcznie za internet.
|
# zjelonek 03.12.2020 11:34 |
|
#Bemowiak napisał(a) 02.12.2020 13:49 Życiowym nieudacznikiem to trzeba być żeby płacić kilkadziesiąt , jak w komórce jest za kilka - kilkanaście.te kilkadziesiąt zł miesięcznie za internet. Ale radni nie zlikwidują socjalnego wifi za nasze podatników pieniądze z obawy że mogliby stracić tą setkę głosów w następnych wyborach. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.