REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# rex

01.03.2018 22:41

nowoczesnego i praworządnego państwa.... buhahhaa, dobry żart, naprawdę się ubawiłem.

# emeryt

02.03.2018 08:19

Mam nadzieję, że przyjdzie taki dzień, w którym partie zostaną wymiecione z samorządu. Przez mieszkańców. Oby udało mi się dożyć tej chwili.

# Jadwiga

02.03.2018 17:53

Rządy pana Zygrzaka i Dąbrowskiego kojarzą mi się tylko z jakąś aferą mieszkaniową, starymi ozdobami z Nowego Światu sprezentowanymi przez Hannę Gronkiewicz dla oświetlenia skrzyżowania przy urzędzie dzielnicy, a także z przyzwoleniem na likwidację tramwaju nr 8 i autobusu 506. Czy wyższość komitetów samorządowych nad partiami wynika z tego, że byli członkowie PO już nie są w szeregach tej partii? Osobiście uważam, że utrzymywanie odrębnych samorządów dzielnicowych w spadku po gminach z lat 90 mija się z celem ,dubluje administrację i rozmywa odpowiedzialność. Dziękuję.

REKLAMA

# Zniesmaczony

02.03.2018 17:55

I znowu wieloletni, skorumpowany, były działacz PO wylewa swoje "samorządowe" żale. A dlaczego? Idą wybory!!!

# jkk

03.03.2018 00:44

Panie Zygzak. Kończ waść i wstydu sobie oszczędź. Któż to te gierki zaczął? Uprawiasz waść filozofię Kalego.

# Nieskaczyzowany

03.03.2018 02:11

Ten pisowski burmistrz to jest jakakaż żenua, jak cała ta partia z resztą. Czego się tu spodziewać? Po pisie???

REKLAMA

# Klop

03.03.2018 08:24

Polska kraj zjebów

# Janssen

06.03.2018 06:58

Czytajac nie bylem pewien, czy to Czerepach, czy Zygrzak, ale to jednak ten przegrany...

# go%u015B%u0107

08.03.2018 19:22

To co się dzieje na Bemowi tylko potwierdza, że w samorządach nie powinno się głosować na listy partyjne. Przynoszony w"w teczce" burmistrz, z reguły spoza dzielnicy nie jest zainteresowany środowiskiem lokalnym. Pan Lipiński jak był wiceburmistrzem Bielan, miał jeden nadrzędny celo - oszczędności (szczególnie w oświacie). Został komisarzem na Bemowie, później wiceburmistrzem i jakoś się również szczególnie nie zasłużył. Wiele złych słów padł na temat pana Dąbrowskiego. Afery, przekręty etc. A mija już tyle lat i go nie wsadzono, nie oskarżono nie przedstawiono dowodów. Bemowo (podobnie Bielany) rozkwitały w okresie istnienia gmin. Były to w Warszawie wiodące dzielnice pod każdym względem. A później już było tylko gorzej

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą