REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# KaKa

30.04.2013 09:08

Żyjemy w świecie absurdu ! Gorąco popieram głos Pana Marka ! Koniecznie trzeba zmienić przepisy, aby umożliwić np. wspieranie Gminnego Klubu Piłkarskiego TARGÓWEK ! To jest najlepsza wizytówka naszej dzielnicy ! Z należnym nam wsparciem, państwo urzędnicy samorządowi, czekają pewnie do czasu, gdy GKP Targówek będzie grał w Lidze Mistrzów ? Więc pozwólcie nam szkolić młodzież ! Liczymy na otrzymanie adekwatnych kwot, do ponoszonych przez klub nakładów pracy ! Seniorzy pokonują wszystkich, z kim przychodzi im rywalizować ! Nasza młodzież gra lepiej, niż rówieśnicy z bardziej majętnych klubów stolicy ! Jeśli Ratusz + Targówek pomogą nam - będą i rozgrywki europejskie na ulicy Kołowej 18 !!!

# sibeliuss

30.04.2013 22:11

Park Rzeźby to chyba zamysł ponadregionalny, zatem dlaczego to dzielnica ma za niego płacić?

# KaKa

03.05.2013 16:52

Zapraszamy na mecz piłki nożnej o mistrzostwo III ligi:
GKP Targówek - Zawisza Rzgów
ulica Kołowa 18, sobota 4 maj, godzina 16:30
DOPING JEST KONIECZNY - WALCZYMY O AWANS

REKLAMA

# xxxxxx

04.05.2013 07:32

Byłem ostatnio pierwszy raz na meczu GKP i ostatni. 90 minut słyszałem tylko z boiska "qrwa", a widziałem podwórkową kopaninę. Zdecydowanie odradzam zabieranie dzieci na mecze, gdzie nie ma kibiców i gdzie słychać piłkarzy III czy IV ligi. Jeżeli GKP jest trzecią siłą w Warszawie, to ja z kolegami z podwórka jesteśmy czwarci... Litości...

# chmiel75

08.05.2013 11:33

jakie rzeźby?? te pospawane w kanciastą bryłę stare kraty z okien? czy pomalowane olejną pęknięcia w asfalcie?? Aż wstyd turystom pokazywać drogę do słynnego parku rzeźby. Przestańcie siać popeline w tym temacie! TAM NIE MA CO POKAZYWAĆ jeden urokliwy zakątek to trochę mało żeby nie wywołać zawodu u przyjezdnych !! Może by tak ogarnąć skutecznie te glony w "basenie" ...

# annn

15.05.2013 14:16

Ja ws. napisu BRÓDNO na jednej z górek - WIELKIE DZIĘKI! dzieci nie mają po czy zjeżdżać zimą... jakby nikt nie wiedział gdzie ten park, ech.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą