Forum › Targówek
# KaKa 30.04.2013 09:08 |
|
Żyjemy w świecie absurdu ! Gorąco popieram głos Pana Marka ! Koniecznie trzeba zmienić przepisy, aby umożliwić np. wspieranie Gminnego Klubu Piłkarskiego TARGÓWEK ! To jest najlepsza wizytówka naszej dzielnicy ! Z należnym nam wsparciem, państwo urzędnicy samorządowi, czekają pewnie do czasu, gdy GKP Targówek będzie grał w Lidze Mistrzów ? Więc pozwólcie nam szkolić młodzież ! Liczymy na otrzymanie adekwatnych kwot, do ponoszonych przez klub nakładów pracy ! Seniorzy pokonują wszystkich, z kim przychodzi im rywalizować ! Nasza młodzież gra lepiej, niż rówieśnicy z bardziej majętnych klubów stolicy ! Jeśli Ratusz + Targówek pomogą nam - będą i rozgrywki europejskie na ulicy Kołowej 18 !!!
|
# sibeliuss 30.04.2013 22:11 |
|
Park Rzeźby to chyba zamysł ponadregionalny, zatem dlaczego to dzielnica ma za niego płacić?
|
# KaKa 03.05.2013 16:52 |
|
Zapraszamy na mecz piłki nożnej o mistrzostwo III ligi:
GKP Targówek - Zawisza Rzgów ulica Kołowa 18, sobota 4 maj, godzina 16:30 DOPING JEST KONIECZNY - WALCZYMY O AWANS |
# xxxxxx 04.05.2013 07:32 |
|
Byłem ostatnio pierwszy raz na meczu GKP i ostatni. 90 minut słyszałem tylko z boiska "qrwa", a widziałem podwórkową kopaninę. Zdecydowanie odradzam zabieranie dzieci na mecze, gdzie nie ma kibiców i gdzie słychać piłkarzy III czy IV ligi. Jeżeli GKP jest trzecią siłą w Warszawie, to ja z kolegami z podwórka jesteśmy czwarci... Litości...
|
# chmiel75 08.05.2013 11:33 |
|
jakie rzeźby?? te pospawane w kanciastą bryłę stare kraty z okien? czy pomalowane olejną pęknięcia w asfalcie?? Aż wstyd turystom pokazywać drogę do słynnego parku rzeźby. Przestańcie siać popeline w tym temacie! TAM NIE MA CO POKAZYWAĆ jeden urokliwy zakątek to trochę mało żeby nie wywołać zawodu u przyjezdnych !! Może by tak ogarnąć skutecznie te glony w "basenie" ...
|
# annn 15.05.2013 14:16 |
|
Ja ws. napisu BRÓDNO na jednej z górek - WIELKIE DZIĘKI! dzieci nie mają po czy zjeżdżać zimą... jakby nikt nie wiedział gdzie ten park, ech.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.