REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Axelf

05.03.2020 09:37

Ooooh my god!

# dceqr

05.03.2020 10:39

Przestałem tam chodzić z dziećmi odkąd zaczęli pojawiać się podstarzali zboczeńcy którzy paradują z gołymi fajfusami po szatni. Teraz z Anina zrobił się raj dla Trzaskoskiego i jego zastępców...

# m .

05.03.2020 11:42

no faktycznie ma Pani problem, że ho ho. Na otrzeźwienie proponuję Pani wizytę na basenie w Holandii.

REKLAMA

# Suche majty

05.03.2020 23:56

Pani Marudna zaprezentowała fotografie, które wbrew temu co napisała, pokazują że żadnego problemu nie ma - nigdzie nie widać jakiejkolwiek kobiety!

# bardzo dobrze

06.03.2020 00:50

Właśnie bardzo dobrze - te miejsce ogólne dla Pań, gdzie są szafki to nie jest przebieralnia! Przychodzą tu zarówno dorosłe kobiety jak i małe dziewczynki. Należy przebierać się w miejscu,gdzie jest się samemu,czyli jeśli nie ma takich boksów to w ubikacji. Ja nie lubię chodzić na baseny, bo jak zabieramy dzieci to zawsze natkna się na jakiś golasów - fe! Syn-małe dziecko był obrzydzony, gdy zobaczył starego grubego pana paradującego sobie na golasa. W przebieralni dla pań było kilkanaście dziewczynek 7letnich, pewna pani przyszła tam i zaczęła rozbierać sie na golasa przy dzieciach. Po prostu absurd, żenada, żadnego wstydu. Jak byłam dzieckiem i chodziłam często na basen na Warszawiankę to tam były boksy do przebierania się - to było 30-parę lat temu... .

# iza

06.03.2020 08:27

projektował kumpel Biedronia?

REKLAMA

# Bob Rozbieracz

06.03.2020 20:36

#bardzo dobrze napisał(a) 06.03.2020 00:50
Należy przebierać się w miejscu,gdzie jest się samemu,czyli jeśli nie ma takich boksów to w ubikacji.
Ciemnoto! Przebieralnia, jak sama nazwa wskazuje, służy do przebierania się. Natomiast ubikacja, jak sama nazwa wskazuje, służy do defekowania. Tak samo jak jezdnia służy do jeżdżenia a chodnik do chodzenia a nie parkowania!

# Erni

01.04.2020 10:00

Po pierwsze są dedykowane boxy i jak ktoś chce/potrzebuje się przebrać - może to zrobić w tymże boksie. Obrzydzenie golizną to też jakiś absurd - bo np do zasady do sauny powinno się wchodzić nago (a nie "w lateksie"). Zakładam, że pisała to osoba, która "od wielkiego dzwona" chodzi na basen - bo jak ktoś chodzi na systematyczne treningi (czy na basen czy do klubu) to kompletnie nie zwraca uwagi na wspólne prysznice i inne osoby.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe