REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

bandytyzm w polskich urzędach

# piotrek

09.11.2006 22:04

największy bandytyzm jaki kiedykolwiek miał miejsce w polsce odbywa sie właśnie teraz, w urzędach.
to za uwecji, awsu, sld, po i reszty nie było takief=go bandytyzmu urzedniczego i ministerialnego.
otóż urzędole w BOŚ( czy pan półrolniczak ma jakieś związki z tym organem ?) orzekają wg. wskazówek ministra ( a nie ustawy czy rozporządzenia), że właściciele sasiednich działek nie są stronami w postepowaniu.
to nawet bierut bandyta dawał pół roku na odwołanie od dekretu, a obecna banda nie.
panie komisarzu, panie rezydencie polski, panie premierze, panowie macie bandytów w rządzie, może tego nie widzicie, więc was informuję, a durne i trzęsące się o stołek urzędole, to zrobią wszystko, tak jak wy im każecie, chociażby było to bardzo niezgodne z prawem, a jest.
ale to jeszcze bardziej wywołuje we mnie agresję i jeszcze bardziej będę walczył z bezprawiem wyimaginowanym przez ministra-mecenasa od 7 boleści, przeklinam go.
p.s. można się śmiać, ale już kilku bydlaków przekląłem i 3 z nich is dead, jeden nawet mecenas, który grał z druga stroną.
a jeden bydlak kiedyś powiedział mi w oczy, od wczoraj mam straszne kłopoty, chyba ktos mnie przeklął, miał rację, tylko nie wiedział kto, ja wiedziałem i skwitowałem-"współczuję ci".
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025