Forum › Białołęka
bandytyzm w polskich urzędach
# piotrek 09.11.2006 22:04 |
|
największy bandytyzm jaki kiedykolwiek miał miejsce w polsce odbywa sie właśnie teraz, w urzędach.
to za uwecji, awsu, sld, po i reszty nie było takief=go bandytyzmu urzedniczego i ministerialnego. otóż urzędole w BOŚ( czy pan półrolniczak ma jakieś związki z tym organem ?) orzekają wg. wskazówek ministra ( a nie ustawy czy rozporządzenia), że właściciele sasiednich działek nie są stronami w postepowaniu. to nawet bierut bandyta dawał pół roku na odwołanie od dekretu, a obecna banda nie. panie komisarzu, panie rezydencie polski, panie premierze, panowie macie bandytów w rządzie, może tego nie widzicie, więc was informuję, a durne i trzęsące się o stołek urzędole, to zrobią wszystko, tak jak wy im każecie, chociażby było to bardzo niezgodne z prawem, a jest. ale to jeszcze bardziej wywołuje we mnie agresję i jeszcze bardziej będę walczył z bezprawiem wyimaginowanym przez ministra-mecenasa od 7 boleści, przeklinam go. p.s. można się śmiać, ale już kilku bydlaków przekląłem i 3 z nich is dead, jeden nawet mecenas, który grał z druga stroną. a jeden bydlak kiedyś powiedział mi w oczy, od wczoraj mam straszne kłopoty, chyba ktos mnie przeklął, miał rację, tylko nie wiedział kto, ja wiedziałem i skwitowałem-"współczuję ci". |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.