REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

antywirus do firmy

# bri

11.08.2017 23:25

poradzćie proszę jakiegoś dobrego anrywirusa do firmy, pracujemy na makach a ciężko coś znaleźć na ten system, bedę wdzięzny za pomoc

# ceza

11.09.2017 22:25

jak na maka to tylko g data business, mamy go u nas w firmie, jak przyszedł nowy pracownik to od razu coś tam namieszał bo oczywiści zamiast pracować siedział na fb i zaraz jakiś syf zaczął rozsyłać nam po sieci, na szczęscie av szybko zareagował i po problemie, dobrze że nowy się jakoś zrehabilitował bo za taką wpadkę to szef był bliski wylania go

# szmata szeptana

12.09.2017 08:43

Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ?
Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych.
To praca dla ciebie !!!
Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych.
Warto się teraz tym zainteresować.. ... .. . .

REKLAMA

# agulka21

09.05.2019 20:41

Dla mnie Kaspersky nie ma konkurencji, tyle lat istnieje na rynku, że to już o czymś świadczy. Ja akurat mam go w domu, ale myślę, że dla firmy też są jakieś opcje, poczytaj sobie http://www.kaspersky.pl/ Ufam mu na tyle, że ze spokojem zainstalowałabym go na firmowych komputerach (oczywiście gdybym miała taką potrzebę).

# Mirek819

10.05.2019 08:55

Skoro mowa o przydatnych programach, to ja wspomnę jeszcze http://www.finereader.pl/. Bardzo przydatne rozwiązanie w biurach.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025