Forum › Białołęka
Alternatywa dla SP. przy Głębockiej??
kasia91 12.08.2014 14:29 |
|
Moje dziecko zostało przeniesione do szkoły przy Głębockiej, jednak problem polega na tym, że dojście do palcówki jest tragiczne - albo po błocie, albo obok pędzących ciężarówek :/. myślimy o przeniesieniu się do SP na Małej Żabki, ale tu pojawia się kolejny problem... Może ktoś z rodziców jeździ tam ze swoim dzieckiem i miałby możliwość zabierania jeszcze jednego dziecka?
|
# pytanie 12.08.2014 21:03 |
|
Kasia a nie macie mozliwosci dogadac sie z jakas rodzina, ktora by podwozila dziecko na głebocka? Przeciez tym sposobem dzieci z osiedla beda chodziły tam a Twoje dziecko gdzies indziej, czy lekcje czy jakies zabawy bedzie mu ciezej...
|
kasia91 13.08.2014 14:51 |
|
cześć #pytanie, głebocka zupełnie nie jest mi na ręke, jakoś chyba sama się zle nastawilam. Z lekcjami nie powinno byc problemu, bo na Malej Zabki dzieci robia je w szkole, poza tym jest tam Hiszpanski, na ktorym mi zalezy.
|
# Gosia 29.08.2014 15:51 |
|
tak jezyk jest na wysokim poziomie a dodatkowow wprowadzaja native speakera do podstawówki im. Cervantesa. a co lepsze maja swiadomosc ze dzieci sa z roznych rejonow wiec od wrzesnia rusza autobus szkolny
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.