Forum › Białołęka
ale jaja
# piotrek 06.07.2006 23:49 |
|
mój znajomy rano został nawiedzony przez 3 milicjantów tajniaków w swojej hurtowni. milicja skonfiskowała mu kilkadziesiąt paczek z kolcami jeżozwierza. jeżozwierz to zwierzę nie zyjące w Polsce, które gubi takie kolce, marian przywióżł mi kiedys kilkaset takich kolców z Syrii.
co w tym śmiesznego? za to grozi od 3 m-cy do 5 lat, milicja naprawdę powinna zabrać sie do roboty i węszyc tam gdzie potrzeba, a tu jakies kolce.....ale jaja..............temat konwaliowej znany jest białołeckim milicjantom od 10 lat...i co ? i nic! tak właśnie działa a Polsce milicja...za kolce do 5 lat a za degradację czyjegoś mienia nic.ale jaja........... konkluzja-należy do końca oczyścić szeregi milicji z twardogłowych i zacząć pracowac dla społeczeństwa a nie dla medali wyłącznie i wykrywalności 100 %, bo potem w statystykach....m.in. te kolce bedą figurowały jako skuteczna i wspaniała akcja milicji............ale jaja.......... |
# zagadka leśna 07.07.2006 08:59 |
|
może ten twój koleś jest skrytomordercą jeżozwierzy? a ty nic o tym do tej pory nie wiedziałeś... a zapytaj go czy wystawia buty na korytarz? jeśli tak to wszystko jasne... ahaś i jeszcze zapytaj czy jest z PO, jeśli jest, to tym bardziej sytuacja się rozjaśni
to będzie oczywiste działanie (rękami policjantów) zorientowane na osłabienie opozycji :D:D:D:D i będzie kolejna pożywka dla nowodworskich liberałów :D:D:D znowu mam dziś uszczypliwy nastrój :-) pozdrawiam w ten piękny, weekendowy, piątkowy poranek |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.