REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# Stary Bielańczyk

03.06.2013 18:43

Oj, Bielańczycy, Bielańczycy, przestańcie marudzić, i tak źle i tak niedobrze. Obecny przystanek jest logistycznie strzałem w "10" dla mieszkańców załatwiających sprawy w ratuszu: meldunki, rejestracja pojazdów, paszporty, opłaty gruntowe etc., etc. Jak widać narzekanie jest w modzie, a pochwała trafnych decyzji z gruntu krytykowana. Nieładnie...

# Jan sprzed wojny

03.06.2013 18:54

#Stary Bielańczyk napisał(a) 03.06.2013 18:43
Oj, Bielańczycy, Bielańczycy, przestańcie marudzić, i tak źle i tak niedobrze. Obecny przystanek jest logistycznie strzałem w "10" dla mieszkańców załatwiających sprawy w ratuszu: meldunki, rejestracja pojazdów, paszporty, opłaty gruntowe etc., etc. Jak widać narzekanie jest w modzie, a pochwała trafnych decyzji z gruntu krytykowana. Nieładnie...

Zgadzam się w 100 % z Pana wypowiedzią. Tytuł jest stronniczy, a artykuł tendencyjny. Ps. Mam prawie 70 lat.

# R17

03.06.2013 22:49

Widzę, że koledzy powyżej trafnie już skomentowali. Więc nie będę się silił na coś odrębnego.
"Przystanek przy alei Zjednoczenia stał przez 50 lat. I było dobrze. " Otóż zmieniło się jedno, nie było Ratusza który stał się głównym celem dojazdów w tamto miejsce.

REKLAMA

# Rafał

08.06.2013 22:37

Szkoda tylko, że nikt nie pomyślał o przeniesieniu biletomatu razem z przystankiem.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025