Forum › Bielany
# Stary Bielańczyk 03.06.2013 18:43 |
|
Oj, Bielańczycy, Bielańczycy, przestańcie marudzić, i tak źle i tak niedobrze. Obecny przystanek jest logistycznie strzałem w "10" dla mieszkańców załatwiających sprawy w ratuszu: meldunki, rejestracja pojazdów, paszporty, opłaty gruntowe etc., etc. Jak widać narzekanie jest w modzie, a pochwała trafnych decyzji z gruntu krytykowana. Nieładnie...
|
# Jan sprzed wojny 03.06.2013 18:54 |
|
#Stary Bielańczyk napisał(a) 03.06.2013 18:43 Oj, Bielańczycy, Bielańczycy, przestańcie marudzić, i tak źle i tak niedobrze. Obecny przystanek jest logistycznie strzałem w "10" dla mieszkańców załatwiających sprawy w ratuszu: meldunki, rejestracja pojazdów, paszporty, opłaty gruntowe etc., etc. Jak widać narzekanie jest w modzie, a pochwała trafnych decyzji z gruntu krytykowana. Nieładnie... Zgadzam się w 100 % z Pana wypowiedzią. Tytuł jest stronniczy, a artykuł tendencyjny. Ps. Mam prawie 70 lat. |
# R17 03.06.2013 22:49 |
|
Widzę, że koledzy powyżej trafnie już skomentowali. Więc nie będę się silił na coś odrębnego.
"Przystanek przy alei Zjednoczenia stał przez 50 lat. I było dobrze. " Otóż zmieniło się jedno, nie było Ratusza który stał się głównym celem dojazdów w tamto miejsce. |
# Rafał 08.06.2013 22:37 |
|
Szkoda tylko, że nikt nie pomyślał o przeniesieniu biletomatu razem z przystankiem.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.