Forum › Targówek
# abe 03.02.2021 18:14 |
|
Dokładnie, bardzo dobry kierunek.
Wystarczy zwykła ulica 2x2 pasy. Taka zwykła ulica nawet z naziemnymi przejściami dla pieszych z sygnalizacją świetlna jest lepsza od żadnej. |
# Marian 04.02.2021 10:51 |
|
Obwodnica w postaci zwykłej ulicy a pewnie do tego co 100m spowalniacz. Szkoda pieniędzy. Niech jest jak jest.
A dla oszołomów aktywistów zrobić tam ścieżkę trrenową dla górskich rowerów. Przecież oni tylko rowerami jeżdżą. |
# abe 04.02.2021 20:20 |
|
#Marian napisał(a) 04.02.2021 10:51 Gdyby kierowcy szanowali przepisy oraz innych użytkowników dróg, żadne spowalniacze nie byłyby potrzebne. Ale ponieważ wśród kierowców zdarzają się de&ile to muszą być spowalniacze, sygnalizacja świetlna, szykany itp.... |
# Merkawa 12.02.2021 10:49 |
|
Dobry pomysł, popieram, w pełni wystarczy ulica o gabarytach Żeromskiego.
|
# Anyna 13.02.2021 11:26 |
|
Oszołomom aktywistom "Trzeba tylko spuścić trochę ropy z mózgu...". Jpdl, który "inteligentny inaczej" wymyślił taki tekst.
|
# Atomek 12.11.2021 12:10 |
|
Jeżeli "aktywiści" są mieszkańcami przyległych do planowanej inwestycji terenów to oczywiste jest, że kierują się swoim interesem.
Też bym był sfrustrowany, gdyby obok mojej działki, domu, mieszkania lub innej inwestycji miasto chciało obwodnicę budować. Wiadomo, że jest to bardzo potrzebny projekt, więc jako taki właśni aktywista dążyłbym do minimalizacji negatywnego wpływu inwestycji drogowej na moje własne inwestycje. Najlepiej to tunel zbudować od Ronda Wiatraczna do Zabranieckiej, a tunelem dodatkowo poprowadzić 4 linię metra: GOCŁAW - Dworzec PKP WWA WSCHODNIA Przy okazji jeszcze powołajmy Wielką Orkiestrę Drogowej Pomocy z b. ministrem Nowakiem w roli p. Jurka Owsiaka by móc zebrać środki na dofinansowanie projektu :) "Trzeba tylko spuścić trochę ropy z mózgu..." - ciekawe sformułowanie, jestem pod wrażeniem polotu literackiego, eh.. aktywiści |
Ginter6321 08.12.2021 15:12, wpis modyfikowany 1 raz, |
|
Ciągle coś nowego budują.
http://www.nowinytyskie.pl |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.