Forum › Białołęka
Akcja nie głosujemy na jedynki
# Kandydat na radnego 08.11.2010 10:49 |
|
Białołeka nie głosuje na jedynki bo na jedynkach są zgrane karty,radni którzy byli bezradni
PO -Smoczyńki ,Tyburc ,Jaworski Gospodarnośc -Smoczyński ,Tumasz Semetkowski PIS -Ostrowski ,Oracz ,Zajc ,Sztorc SLD -Jadczyszyn Tym juz dziękujemy czekamy na nowych lepszych sprawnych |
tarantula01 09.11.2010 00:18 |
|
Nie głosuj na jedynki? Dobre rozwiązanie!
Wojciech Tumasz radny dz. Białołęka http://www.radny.com.pl |
tarantula01 09.11.2010 00:18 |
|
Nie głosuj na jedynki? Dobre rozwiązanie!
Wojciech Tumasz radny dz. Białołęka http://www.radny.com.pl |
# bezpartyjny 09.11.2010 11:26 |
|
Pomysł nie zły.
Lepszy to głosowanie na listy nie partyjne czyli na listy o numerach 34 i 35 czyli na ludzi ze Wspólnoty lub Inicjatywy Tam można głosować na jedynki W ten sposób definitywnie skończymy w Białołęce z samorządem partyjnym |
# samok 09.11.2010 20:28 |
|
Dobrze byłoby gdyby chętni do samorządu mieli jakiekolwiek sukcesy wcześniej i o tym powinni pisać a nie o co będą walczyć jak się na nich zaglosuje. Potem siedzą cicho i koniec inicjatyw. Jesli piszesz że 34 i 35 to przyszlość jesteś gorszy niż konserwa. Ja oceniam ich np. po sposobie prezentacji. Jesli obsmarowywują ściany i drzwi taśmami to nie dziwię sie że ich nie widać.
|
# wyborca 10.11.2010 12:13 |
|
Ja proponuję głosowanie na kobiety. One muszą na codzień walczyć ze szczupłym domowym budżetem, więc i na większą skalę sobie poradzą. Sprawy oświaty też są im bliższe :)
|
# podroznik 10.11.2010 12:52 |
|
A ja namawiam do glosowania na ludzi po 60-tce. Doświadczeni i nie gonią za poklaskiem.
|
# cobra22 11.11.2010 10:12 |
|
A ja namawiam do głosowania na PO, szczególnie na Piotra Smoczyńskiego.Doświadczenie.Rozwiązuje problemy mieszkańców.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.