Forum › Białołęka
AGAPE
# AGAPE 21.09.2006 09:42 |
|
Zajrzyjcie na stronę
http://ww6.tvp.pl/6748,20060913394605.strona zobaczycie tam naszych młodych szachistów. 7 pażdziernika 2006 organizujemy II Sportowe Igrzyska Dekanalne w Zespole Szkół przy Van Gogha 1. Jak zwykle zapraszam ambitnych i chętnych do współpracy działaczy społecznych. Kontakt ks. Andrzej Kinowski 502-374-628. Zapraszamy tenisistów do sekcji tenisa stołowego treningi jak zwykle we wtorek i piątek od 18 w Gimnazjum nr 121 przy Płużnickiej. Zapraszamy piłkarzy z rocznika 1995 i młodszych do drużyny ŻAKÓW, najbliższy trening będzie w czwartek przy szkole podstawowej na ul.Porajów 3,zbiórka o godz.17,00, najbliższy mecz z Ogniskiem w Łomiankach na ul. Fabrycznej 48. w sobotę o 15. Szachistów zapraszam do Domu Katechetycznego kontakt Maciej Brudziński tel. 602-103-437. Miło mi zakomunikować, że drużyna piłki nożnej rocznik 88/91 startująca w barwach AGAPE w turnieju "Przyjazne Wakacje 2006" w finale warszawskim zajęła 4 miejsce po porażce z drużyną Żoliborza dzielnicy, która wystawiła przeciwko naszym chłopcom zawodowców z Marymontu z rocznika 87. Nasza drużyna wystąpiła w składzie: Mateusz Mytko - kapitan bramkarze: Kamil Kurek, Klaudian Filipowicz obrońcy i napastnicy: Jarosław Tkacz, Marek Smoczyński, Ruben Zimiński, Kacper Wyszyński, Piotr Lipski, Michał Jakubowski, Adam Safaryjski, Krzysztof Magos, Łukasz Kulas, Marcin Misiarek. jak co roku wkrótce ruszą dwie cykiliczne imprezy sportowe: 1. GP Białołęki w tenisie stołowym 2. Liga Piłki Nożnej Pozdrawiam Jarek Filipowicz |
Matka_Sławka_z_Gdańska 21.09.2006 21:08 |
|
Jarek ?
A ten maly.... czy to aby nie wnuk Stefana ? |
# AGAPE 22.09.2006 06:01 |
|
Matka
Nie wiem czyim wnukiem jest ten mały (który? podaj nazwisko jak wiesz). Wiem, że Marek Smoczyński to syn Piotra Smoczyńskiego, kandydata PO z I okręgu. A zresztą co to ma za znaczczenie. Ważne, że chłopaki zdobyli puchar i dostali fajne nagrody. |
# bystry 22.09.2006 22:04 |
|
Oj, Agape, Agape!!! Potwierdasz, że kto w sporcie silny - w głowie nietęgi. Przecież tu o samego Prymasa Wyszyńskiego idzie, a jakże!
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 23.09.2006 11:25 |
|
No wiesz ?
Nie przypuszczalismy ,ze to synek samego pana Piotra Smoczynskiego ! I to z PO ! Hm, hm... kto by przypuszczal ? Zaskoczyles nas zupelnie, tym bardziej, ze Matka was o to nie pytaly... Generalnie, Matce bardzo podabaja sie te zachowania parafialnego trenera, ktore pozwalaja malowac oczami naszej wyobrazni postac oddanego sparwie spolecznika, aktywisty w dresiku , zywo zainteresowanego zyciem... nie tylko sportowym. Wyobrazmy sobie zatem... dalszy ciag : Ja, wiecie, nie wiem, ale ale ten maly Dawid, to syn Nowickich. On i Ona regularnie glosuja na partie i ugrupowania narodowo-katolickie, ale.... ha, ha, ha... wiecie... mowia po klatkach, ze stary Nowicki ma z dzieciakiem tyle wspolnego, co ten lysy hydraulik z ADeeMu z naprawa wersalki u nich w stolowym ... he, he, he...zycie ! O ku.... - Gooool! Gooool ! Przepraszam - Chlopcy, zaczynamy od srodeczka i bedziemy kopac w strone dzwonnicy ! O czym to ja mowilem.... a ? A..... ha, ha, ha... No, mnie nigdy to nie interesowalo, tak jak pilka nozna, i ja nie wiem, ale powiem tylko, ze to bardzo porzadna rodzina, uczestnicza w niedziele regularnie, mamy Ich zdjecia, odprowadzaja na tace srednio okolo 40 zlotych miesiecznie. Tego nie nalezy powtarzac, ale Andrzej mowil, ze na gwiazdkie w kopercie bylo 100 złotych w dwoch banknotach po 50 i nie musial latac rozmieniac, tylko od razu poszedl i kupil. Bez ceregieli jakis... Wiec skapi to oni nie sa.... chociaz, jest w ich zyciorysie taki ... cyc, wiecie... Otoz babka Dawidka pochodzi z Lodzi, z domu Cyngielman. No ! Stad podobno maja na te samochody... Tak, tak, ta ze strony ojca... Dawid jest obrzezany, chcecie popatrzyc sobie, jak dzieci beda pod prysznicem ? Tak. Niemcom nie wszystko udalo sie zalatwic do konca, i wyelimonowac ten problem , niestety nie udalo im sie, nie zdarzyli ! Wszystko przez tych sowieckich bandytow ! Ale... co tu teraz gadac ... czego tu zalowac ? Tyle lat po wojnie. Ech... zycie ! .... co to ma za znaczczenie ? Ważne, że chłopaki zdobyli puchar i dostali fajne nagrody |
# hehehe 25.09.2006 12:28 |
|
A Jarek im postawił lody!
|
# uahahaha 25.09.2006 17:06 |
|
Z bitą śmietaną!!!
|
# WFH 25.09.2006 23:25 |
|
A Pani Matka w trosce o swoje zdrowie odda głos w najbliższych wyborach na Narodowe Odrodzenie Polski.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.