REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# XYZ

17.08.2021 12:36

Jest 5 wolnych mieszkań komunalnych na Bielanach? Interesujące.

# Chris

17.08.2021 14:51

A może Pietruczuk do siebie ich zabierze do domu. ciekawe co ma do powiedzenia ludziom, którzy czekają w kolejce na mieszkania

# Tubylec

17.08.2021 15:44

A ilu z nich przygarnie burmistrz we własnym domu? Łatwo jest oferować cudze... I pewnie też zaraz zaoferuję budowę meczetu. Uchodźcy nich szukają schronienia bliżej swojego kręgu kulturowego, a nie po drugiej stronie świata.

REKLAMA

# Zarządt

17.08.2021 15:55

#Tubylec napisał(a) 17.08.2021 15:44
A ilu z nich przygarnie burmistrz we własnym domu? Łatwo jest oferować cudze... I pewnie też zaraz zaoferuję budowę meczetu. Uchodźcy nich szukają schronienia bliżej swojego kręgu kulturowego, a nie po drugiej stronie świata.
Cała działalność zawodowa każdego burmistrza (i wielu innych urzędników) polega na zarządzaniu cudzym (bo będącym własnością całego społeczeństwa) majątkiem.

# madamsenat

17.08.2021 18:47

A ja popieram i cieszę się że w mojej dzielnicy mogliby mieszkać Afgańczycy , brawo !

# Kolo

18.08.2021 09:17

Już kiedyś mieszkali Czeczeni. Komentarz zbędny. Ale oczywiście kazdybmoze zgłosić że do swego mieszkania przyjmie. Jakoś nie widać chętnych. Najlepiej to dysponować nie swoim i wtedy gdy problem osobiście nie dotyczy.

REKLAMA

# exe

18.08.2021 15:08

będą kierować ruchem na Sokratesa???? pomysł tak trafiony jak zwężenie Sokratesa ....brawo ratusz

# wkurzony

19.08.2021 11:44

POmysl na zwężenie ulicy Sokratesa to byla porazka, najgorsze jeszcze przed nami, totalny balagan z przejazdami przez osiedle, nikt znow nie liczy się z mieszkancami, niewiele jest zrobione pracuje się tu od wtorku do polowy piątku i jak padają deszcze to tez się nic nie robi, brawo dla pomyslodawcow tej przebudowy. Sami wpadniecie w tą pulapkę juz wkrotce we wrześniu, jak wszyscy wroca z urlopow.

# Chomik

19.08.2021 15:21

Burmistrz milczał w sprawie Sokratesa, ale na temat Afganistanu chętnie się wypowiedział. Ot, paradoks.

REKLAMA

# Mieszkanka Bielan

21.08.2021 10:48

Czyli dlatego nie mogę wykupić mieszkania, w którym moja rodzina mieszka od jego powstania, miasto chce je mieć dla Afgańczyków. Świetnie, nie ma co

# Polka

23.08.2021 14:56

Jednak Pan Burmistrz posiada mieszkania komunalne ale dla uchodzców. A mnie odrzucono wniosek o mieszkanie.

# wiem

20.09.2021 18:11

można wysiedlić kilka wieżowców, zasiedlić nowymi przybyszami, można zbudować olbrzymie targowisko, żeby mieli gdzie wysadzać niewiernych i uczyć tolerancji, miłości, poznawać wielokulturowość i różnorodność płciową.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni